Erman Ilıcak kimdir nerelidir 'Türkiye’nin en zenginleri listesinde bulunan Erman Ilıcak kaç yaşında

Erman Ilıcak kimdir nerelidir 'Türkiye’nin en zenginleri listesinde bulunan Erman Ilıcak kaç yaşında
Son yılların çok konuşulan ve aratılan ismi Erman Ilıcak kimdir sorusu, internet gündeminin zirvesinde bulunuyor. Forbes Türkiye’nin en zenginleri listesinde başı çeken Erman Ilıcak hakkınsa merak edilen detaylar…

Forbes Türkiye’nin 2019 yılında yayınladığı “En Zengin 100 Türk” listesinin başında yer alan Erman Ilıcak hakkındaki detaylar, internet kullanıcıları arasında yaygın şekilde aratılıyor. Yaptığı işler, yaşı, yaşantısı merak edilen Ilıcak hakkındaki detaylara ulaşmak isteyenler arama motorlarında bu ismi aratıyor.

Servetiyle çok konuşulan, herkes tarafından tanınmaması sebebiyle merak edilen Erman Ilıcak kimdir nerelidir? Erman Ilıcak kaç yaşında, servetine nasıl sahip oldu ve ne kadar?

erman-ilicak-turkiyenin-en-zengin-isadamlari.jpg

ERMAN ILICAK KİMDİR?

Tüm Türkiye tarafından servetiyle merak uyandıran isimlerden Erman Ilıcak kimdir diye sorgulanıyor. En zengin 100 Türk arasında 2019 yılında ilk sırada bulunan Erman Ilıcak, Rönesans Holding’in kurucusu ve başkanı olarak karşımıza çıkıyor.

ERMAN ILICAK NERELİ?

Erman Ilıcak kimdir diye soranlar nereli olduğunu da merak ediyorlar. Peki, Erman Ilıcak nerelidir?

Nereli olduğu konusunda bilgi edinmek isteyenler için Ilıcak Malatya’da dünyaya geldi. 3 Ekim 1967 yılında doğan Ilıcak, ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Ardından 1990 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Bu eğitimlerini şunlar izledi:

Viyana Ekonomi Üniversitesi ve Minnesota Üniversitesi tarafından düzenlenen MBA programından 2002 yılında diploma sahibi oldu.

Bu eğitimlerinin üzerine Paris’teki International School of Management’ta işletme doktorasını 2011 yılında tamamladı.

erman-ilicak-kimdir.jpg

ERMAN ILICAK KAÇ YAŞINDA?

En zengin Türkler listesinde yer alan Erman Ilıcak 56 yaşındadır. 3 Ekim 1967 yılında, Malatya’da doğdu ve çalışmaları nedeniyle servetini büyüttü.

ERMAN ILICAK’IN SERVETİ NE KADAR?

Çalışma yaşamına henüz eğitim sürecindeyken başlayan Ilıcak, 1993 yılında Sankt-Peterburg’da Rönesans Holding’i kurarak servetinin ilk adımlarını attı. Halen holdingin başkanlığında bulunan Ilıcak’ın bu girişiminin Ankara’da merkezi bulunuyor.

Rönesans Holding, Türkiye, Hollanda, Rusya başta, çok sayıda bölgede ve 28 ülkede faaliyet göstermesiyle biliniyor. Enerji, inşaat, gayrimenkul, petrokimya ve sağlık alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Rönesans Holding Başkanlığı görevini yürüten Erman Ilıcak, Forbes Türkiye’nin 2019 yılında yayınlamış olduğu “En Zengin 100 Türk” listesine ilk sıradan girdi. Listenin birincisi Ilıcak’ın serveti 3,8 milyar dolar olarak açıklandı.

Dünyanın en zengin isimleri arasında 546. sırada bulunan Ilıcak, en çok vergi beyanında bulunan 100 mükellef arasında 5. sıradaki yerini aldı.

Forbes’in 2020 yılındaki En Zengin Türkler listesinde Murat Ülker’den sonra en zengin ikinci kişi olarak yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.