Barış Manço ne zaman öldü ‘Ünlü sanatçının ölüm nedeni ne’

Barış Manço ne zaman öldü ‘Ünlü sanatçının ölüm nedeni ne’
Türkiye’nin sevilen ismi Barış Manço’yu bundan yıllar önce kaybetmiştik. Sevilen sanatçı ne zaman öldü, ne yüzünden öldü?

Çocuk ya da yaşlı demeden, 7’den 77’ye herkesin severek şarkılarını dinlediği, Türk Rock müziğinin efsane ismi Barış Manço’nun ölüm yıl dönümüne az bir zaman kaldı. Bu yüzden herkes Barış Manço ne zaman öldü sorgusunu internette merak ederek aratmaya başladı.

Şarkılarıyla Türk Rock müziğinin kült isimlerinden biri haline gelen, kaybından sonra bile sevilerek dinlenen Barış Manço ne zaman öldü, Barış Manço’nun ölüm nedeni ne? İşte konuyla ilgili detaylar…

6252884d45d2a08840340395.webp

BARIŞ MANÇO NE ZAMAN ÖLDÜ?

Türk müziğinin önemli isimlerinden ve evrensel değerlerinden biri olan Barış Manço, 2 Ocak 1943 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya geldi. Türk sanatçı, uzun yıllar boyunca şarkıcı, besteci, söz yazarı, aranjör, televizyon programı yapımcısı ve sunucusu, kültür elçisi olarak adından söz ettirdi.

Çocuklarla gerçekleştirdiği programla birlikte küçüklerin de sevdiği sanatçılardan biri haline gelen Manço’nun kaybı, o dönem pek çok kişiyi yasa boğdu. Peki, Barış Manço ne zaman öldü?

640x360.jpg

Sevilen sanatçı Barış Manço 1 Şubat 1999 tarihinde öldü. Ani ölümü, sevenlerinin uzun süre boyunca üzülüp yas tutmasına neden oldu.

BARIŞ MANÇO NASIL ÖLDÜ?

Gülpembe, Arkadaşım Eşek, Nane Limon Kabuğu, Dağlar Dağlar, Yaz Dostum, Bal Böceği gibi şarkılarla dillerden hala düşmeyen Barış Manço nasıl öldü diye merak ediliyor. 31 Ocak 1999’da Kadıköy’deki evinde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Barış Manço, 1 Şubat 1999’da kaldırıldığı Kadıköy Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’nde vefat etti.

thumbs-b-c-3f622faed7c78da54030727d837d87ac.jpg

BARIŞ MANÇO KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Barış Manço kaç yaşında öldü sorusunun cevabını merak edenler de çok fazla. İstanbul Kadıköy ilçesi Moda semtindeki evinde kalp krizi geçirmesi ve ardından kaldırıldığı hastanede yaşama veda etmesi ile sevenlerini yasa boğan Barış Manço, vefat ettiğinde henüz 56 yaşındaydı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.