Seçil Erzan kimdir 'Bankacı Seçil Erzan olayı ne zaman başladı'

Seçil Erzan kimdir 'Bankacı Seçil Erzan olayı ne zaman başladı'
Son döneme damga vuran Seçil Erzan olayına hakim olmayanlar konuyla ilgili çok sayıda soru soruyor. Peki, Seçil Erzan kimdir? Bankacı Seçil Erzan evli mi, nereli?

Son dönemde büyük bir skandalla tanınan Seçil Erzan hakkındaki detaylar pek çok kişi tarafından bilinmiyor ve merak ediliyor. Dolandırıcılık iddialarına adı karışan Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan olayı ne zaman başladı? Bilmeyenler için detayları derledik.

BANKACI SEÇİL ERZAN KİMDİR? NERELİ? BANKACI SEÇİL ERZAN EVLİ Mİ?

Aralarında ünlü futbolcuların ve teknik isimlerin bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan hakkındaki detaylar arama motorlarında en çok aratılanlar arasında yerini aldı. Seçil Erzan kimdir diye soranların sayısı gün geçtikçe artıyor.

mltye3-be06eqy9y5atnbq.webp

Dolandırıcılık iddialarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen banka müdürü Seçil Erzan, 1977 yılında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde doğdu. Erzan, lise eğitimini Çorlu Lisesi’nde aldıktan sonra üniversite eğitimini Kocaeli’de tamamladı.

Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü mezunu olan Erzan, bankacılık mesleğini tercih ederek 10 yıllık süre boyunca Çorlu’daki bir bankada şube müdürü olarak çalıştı. Ardından İstanbul’da banka müdürlüğüne devam etti. Evli olup olmadığı merak edilen Seçil Erzan bekardır.

SEÇİL ERZAN HANGİ BANKANIN MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPTI?

Seçil Erzan’ın hayatı ile ilgili detayları merak edenler ve dolandırıcılık olayıyla ilgili konuları araştıranlar ‘Seçil Erzan hangi bankanın müdürü’ sorusunu arama motorlarında aratıyor.

secil-erzan-23.webp

Erzan, Çorlu’da çalıştığı dönemin ardından 2010 yılında Denizbank’ın İstanbul Bahçeşehir Şube müdürlüğüne atandı. Denizbank’ta müdürlük yapan Erzan, burada bankanın Galatasaray futbol kulübüyle yaptığı sponsorluk anlaşması sonucunda, görevi devam ederken teknik direktör Fatih Terim’in finans danışmanlığını üstlendi.

SEÇİL ERZAN OLAYI NE ZAMAN BAŞLADI?

Seçil Erzan kim diye merak edenler, Seçil Erzan olayı ne zaman patladı, nerede diye sorguluyor.

Seçil Erzan davası, banka müdürlüğü görevi yaptığı sırada çok sayıda kişinin parasını fon vaadiyle batırdığı gerekçesiyle mahkemede görülmeye başlandı. Seçil Erzan olayı nedir diye merak edenler, konunun Fatih Terim Fonu adıyla da anıldığını bilmelidir. İddialara göre Denizbank şube müdürü Seçil Erzan, aralarında futbol dünyasının ünlü isimlerinin yer aldığı 18 kişiyi tam olarak 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı söyleniyor.

secil-erzan-12.webp

SEÇİL ERZAN NEREDE?

Bankacı Seçil Erzan’ın şu an nerede olduğunu bilmeyenler bulunuyor. Kaçtı mı, hapiste mi diye merak edenler için, Erzan’ın tutuklu olarak yargılandığını ve cezaevinde bulunduğunu söylemek gerekiyor.

Bankacı Seçil Erzan davası geçtiğimiz aylarda başladı ve Erzan’ın 226 yıl hapsi isteniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.