Teknofest 2024 ne zaman nerede ‘Son başvuru tarihi ne zaman’

Teknofest 2024 ne zaman nerede ‘Son başvuru tarihi ne zaman’
Her yıl havacılık ve uzay çalışmaları üzerine yarışmalar düzenleyen Teknofest 2024 ne zaman nerede diye merak ediliyor. Son başvuru tarihi belli oldu. İşte Teknofest 2024 detayları…

Küçük büyük her yaştan vatandaşın ilgisini çeken Teknofest her yıl olduğu gibi bu yıl da sevenleri için kapılarını açmaya hazırlanıyor. Peki, Teknofest 2024 ne zaman, nerede yapılacak?

teknofest-projeleri-girisime-donusuyor-282286.jpg

Teknofest 2024 ne zaman diye merak edenler, heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. Henüz başvuru yapmamış olanlarınsa başvuruları toplanmaya devam ediyor. Milli ve yerli bir proje olarak hayata geçen Teknofest’in bu yıl nerede gerçekleşeceği de merak edilmeye başlandı.

TEKNOFEST 2024 NE ZAMAN YAPILACAK?

Yüz binlerce kişinin nefeslerini tutup beklediği Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan Teknofest, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kalabalık olması beklenen etkinliklerden biri olarak dikkat çekiyor.

sx5a37-x.jpg

Birçok kişi arama motorlarında ‘Teknofest 2024 ne zaman?’ sorusunun cevabını aratıyor. Katılım gerçekleştirmek isteyenler, başvuru yapmak isteyenler Teknofest’in son başvuru tarihini öğrenmek için araştırma yapıyor. Peki, Teknofest 2024 başvuru tarihleri ne?

Bu yıl gerçekleşecek Teknofest için son başvuru tarihi 20 Şubat 2024 olarak belirlendi. Teknofest 2024 tarihleri etkinliğin kendi sitesinde de görülebiliyor.

teknofest.jpg

TEKNOFEST 2024 NEREDE? BU YIL HANGİ İLDE GERÇEKLEŞECEK?

Her yıl farklı bir yerde gerçekleşen etkinlik, bu yıl da bambaşka bir ilde gerçekleşiyor. Teknofest 2024 nerede sorusunun cevabı Adana. Ziyaretçiler burada son teknoloji ürünlerini kolaylıkla görebilirler.

Teknofest 2024 ne zaman nerede diye merak edenlerin sayısı oldukça fazla. Bu yıl etkinliğin yapılacağı yeni adres Adana oldu. Yine yüz binlerce kişinin katılımının beklendiği etkinlik için çok az zaman kaldı. Şubat’ın 20’sine kadar kayıtların sürdüğü etkinliğe katılmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor.

genis-degb9.jpg

Festivalde bu yıl teknoloji yarışmaları 46 ana kategori, 117 alt kategoride gerçekleşecek. Yapay zeka teknolojilerinden savunma sanayi ürünlerine, dijital sanayi teknolojilerinden simülasyonlara, çip tasarım yarışmasından otonom araç ve tarım teknolojilerine kadar 46 farklı teknoloji festival ürünü, ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlenebilecek. Yarışmalar sonucunda 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacağı da duyuruldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.