Depremzede kira yardımı uzatıldı mı ‘AFAD depremzede kira yardımı ne kadar 2024

Depremzede kira yardımı uzatıldı mı ‘AFAD depremzede kira yardımı ne kadar 2024
Geçen yıl 6 Şubat tarihinde 11 ili etkileyen yıkıcı depremlerin ardından aileler için kira yardımı başlatılmıştı. AFAD tarafından verilen depremzede kira yardımı uzatıldı mı? Detaylar neler?

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından yaklaşık bir yıl geçti. Yıkıcı depremin yaralarını sarmak için bölgeye çok sayıda yardım ulaştırılmasının dışında AFAD tarafından depremzede kira yardımı ödenmeye başlandı. Aileler deprem sonrası alabildikleri bu kiraların ne zaman biteceğini, uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor.

para.jpg

Depremzede kira yardımı uzatıldı mı, uzatılacak mı, devam edecek mi soruları çok fazla kişi tarafından gündeme geliyor. Peki, cevap ne? AFAD kira yardımı uzatıldı mı?

DEPREMZEDE KİRA YARDIMI UZATILDI MI?

Zor günler geçiren, evlerini kaybeden depremzedeler için AFAD tarafından ödenen depremzede kira yardımları, biraz da olsa depremzedelerin rahatlamasını sağlıyor. Ödenen kira yardımlarının ne zaman son bulacağı da merak konusu olmaya başladı.

65a4edad01672dff2ee346ab-001.webp

Daha önce deprem sonrası 1 yıl boyunca ödeneceği söylenen depremzede kira yardımı uzatılacak mı diye merak konusu oldu. Peki AFAD kira yardımı uzatıldı mı, uzatılacak mı? Böyle bir bilgi var mı?

640xauto.webp

Depremzede kira yardımı ödeme süresinin uzatılmasına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kayda değer bir güncelleme şu an için söz konusu değil.

DEPREMZEDE KİRA YARDIMI NE KADAR 2024

Depremzede kira yardımı uzatıldı mı diye merak edenlerin sayısı çok fazla. Ancak konuyla ilgili bilgi bulunmuyor. Resmi kurumlar konuyla ilgili bir güncelleme yapmadı. Peki, depremzede kira yardımı ne kadar?

para-486sdfgjh.jpg

Kahramanmaraş depremlerinin ardından ev sahibi olanlara 5 bin TL, kiracı olanlara ise 3 bin TL depremzede kira yardımı yapıldığı biliniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.