Ruffles İsrail malı mı 'Ruffles kimin' boykot ürünü mü

Ruffles İsrail malı mı 'Ruffles kimin' boykot ürünü mü
Birçok ülkede tüketilen cips markası Ruffles İsrail malı mı? Boykot edilen ürünlerin arasında mı anılıyor? Ruffles cips ile ilgili detaylar merak ediliyor.

Son günlerde yürütülen boykot kampanyalarında hangi markaların kime ait olduğu öğrenilmeye çalışılıyor. Bu kapsamda Ruffles cips markası İsrail’in mi diye merak ediliyor. Ruffles İsrail malı mı, boykot mu? İşte detaylar…

RUFFLES KİMİN? ÜNLÜ CİPS MARKASI RUFFLES İSRAİL MALI MI?

Son günlerde pek çok marka için sorulan soru Ruffles adlı cips markası için de sorulmaya başlandı. Ruffles İsrail malı mı diye soranların sayısı gün geçtikçe artmaya başladı. Ruffles cips yiyenler şimdilerde İsrail malı olup olmadığını öğrenmek istiyor.

cips2.jpg

Ruffles kimin, Ruffles İsrail markası mı diye merak edenler için bu markanın ABD’de kurulduğunu belirtmek gerekiyor.

Ruffles nerenin malı sorusunun cevabı; ABD merkezli Ruffles markası, PepsiCo’nun Frito-Lay şirketi tarafından üretiliyor. 1948 yılında çıkarılan Ruffles markası, 1958 yılında Frito-Lay tarafından hakları alınarak üretilmeye devam etmiştir. Ruffles cips, sade ve çeşnili çeşitleriyle tüketilir.

smoked-paprika-potato-chips.jpg

RUFFLES BOYKOT MU?

ABD malı olan Ruffles cips, Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede satışa sunulur. Bu ülkelerden biri de İsrail’dir. Dünya ülkelerince çeşitleri tüketilen ve sloganı “Ruffles’la hayatı enlerde yaşa” olan marka, patates cipsi üreticilerinin en büyüklerinden sayılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.