2024 KPSS başvuruları ne zaman Önlisans KPSS başvuruları hakkında detaylar

2024 KPSS başvuruları ne zaman Önlisans KPSS başvuruları hakkında detaylar
KPSS oturumları ve sınav takvimi belli oldu. Peki, 2024 KPSS başvuruları ne zaman başlıyor?

Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) önlisans başvuruları merak edilmeye başlandı. Açıklanan sınav takvimine göre başvuruların hangi ay ve hangi günler arasında yapılacağını bilmek isteyenler çoğalıyor.

Kamuda personel olarak çalışmak isteyenlerin takip ettiği KPSS 2024 için sınav tarihlerinin belli olmasıyla birlikte başvurular da belirlendi. Başvuruları kaçırmamak için milyonlarca kişi tarihleri not almak üzere kalem ve kağıtlarını hazırladı. Öyleyse 2024 KPSS başvuruları ne zaman başlıyor?

sinav2.webp

2024 KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN ÖNLİSANS

Önlisans okuyup KPSS’ye girmek isteyenler için lisans mezunlarının girdiğinden farklı bir oturum gerçekleştiriliyor. Bu oturum için başvuru tarihlerini merakla bekleyen çok sayıda kişi bulunuyor. Peki, 2024 KPSS başvuruları ne zaman başlıyor?

KPSS önlisans oturumu başvurularının tarihleri de sınavın tarihi gibi belli oldu. O halde 2024 KPSS başvuruları ne zaman önlisans diye soranlar için tarihler şu şekilde:

KPSS’ye ön lisanstan girecek olanlar 13 Haziran - 2 Temmuz arasında başvurularını yapmalılar. 2024 KPSS ön lisans ne zaman olacak diye merak edenler içinse takvimde yer alan tarih 1 Eylül olarak belirlendi.

sinavvv.jpg

KPSS Ortaöğretim ise 15 Eylül tarihinde, KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) 22 Eylül’de yapılacak.

sinav1.webp

2024 KPSS LİSANS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

KPSS’ye lisans eğitimi sonrası girecek olanlar için başvuru tarihleri 19 Ocak ile 25 Ocak tarihleri arası olarak belirlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.