Fenomen Banu Parlak adliyeyi birbirine kattı

Fenomen Banu Parlak adliyeyi birbirine kattı
En son köpeğinin komşusunun köpeğini parçalamasının ardından yaptığı açıklama ile gündeme gelen fenomen isimi Banu Parlak borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesi'ni birbirine kattı.

Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla alevli bir tartışmaya girdi. Adliyeyi birbirine kattan fenomen Banu Parlak, savcının ifadesi alınmasının sonrasında serbest bırakıldı.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Dilan Polat Engin Polat çiftinin güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlediğine dair iddialarının ardından gündeme oturmuştu. Banu Parlak, bugün borçlu olduğu bir dosyaya ilişkin Küçükçekmece Adliyesi'ne gitti. Adliyede hakkındaki icra dosyası ile ilgili icra memuruyla tartışan Banu Parlak'ın savcı tarafından ifadesi alındı. Banu Parlak ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

banukopek3.webp

KÖPEĞİ KOMUŞSUNUN KÖPEĞİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA YAPTIĞI AÇIKLAMA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde bulunan lüks sitede yaşayan Banu Parlak’ın Drago isimli iri cins köpeği, aynı sitede oturan komşuları Yasemin Kılıç ve annesinin köpekleri Leo'yu isimli köpeği saldırmıştı. Banu Parlak'ın köpeği kendi köpeğini kurtarmaya çalışan Yasemin Kılıç'ın da kolunu çizmişti. Parçalanan köpek götürüldüğü veterinerde ertesi gün can vermişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.