Serenay Sarıkaya'dan olay göndermeye sert yanıt: Hayranlarını bile şaşırttı

Serenay Sarıkaya'dan olay göndermeye sert yanıt: Hayranlarını bile şaşırttı
Serenay cephesinden gönderme olduğu ileri sürülen fotoğrafa yapılan misilleme gündem oldu.

Son dönemlerde GQ dergisi ile yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, başarılı performansıyla çok konuşulmuştu siyah kısa saçları giydiği kıyafetler ve sergilediği tavırlar bir sürü sosyal medyanın gündeminden düşmedi.

CEM YILMAZ'IN PAYLAŞIMI OLAY OLDU

New York’ta düzenlenen ödül törenine katılan ve burada tercih ettiği derin göğüs dekoltesina sahip elbisesi hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulan Sarıkaya’nın Komedyen Cem Yılmaz’ında espri malzemesi olduğu ileri sürüldü. Olayın ardından Cem Yılmaz’ın gönderisi gündeme bomba gibi düştü Yılmaz Sosyal medya hesabından, Marty Feldman’ın fotoğrafını paylaşarak, parantez içerisine (R.I.P) notunu düştü. Ünlü komedyen tarafından paylaşımın, Serenay Sarıkaya‘nın paylaşımı ile aynı gün yapılması ve törenin olduğu döneme denk gelmesi hedefte Serenay Sarıkaya’nın olduğu algısı uyandırdı.

AÇIKLAMA YAPTI ANCAK MİSİLLEMEDEN KAÇAMADI
Ünlü komedyen paylaşımının Serenay Sarıkaya‘ya gönderme olarak algılanmasında bir süre sonra konuya açıklık getirerek, Söz konusu paylaşımının kendi göz rahatsızlığına ilişkin olduğunu ifade etmişti.

Ünlü komedyenin bu hamlesine rağmen Serenay Sarıkaya‘dan misilleme cevap gecikmedi New york’ta çektirdiği fotoğrafları yayınlayan oyuncu Instagram gönder üstünde Şaşı baktığı bir kareye değer verdi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.