Nurgül Yeşilçay’dan komedi şov! Sevgilisiyle çektiği videoda birçok poşet kullandı

Nurgül Yeşilçay’dan komedi şov! Sevgilisiyle çektiği videoda birçok poşet kullandı
Oyuncu Nurgül Yeşilçay, paylaştığı videoyla yine sevenlerini güldürdü. Kadınların ev içi haline dikkat çekti.

Başarılı ve güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Necati Kocabay ile çektiği esprili videoyla 3.9 milyon takipçisini kahkahalara boğdu. Oyuncu, kadınların ev içinde poşet saklama huyuna gönderme yaptığı videoyu daha sonra hikayelerinde paylaşıp “Bu erkekler bizi anlamıyor ya” notunu düştü ve “Kimler böyle?” diye sordu.

nurguly1.jpg

NECATİ KOCABAY DA SKEÇTE YER ALDI

Sosyal medya hesabından farklı zaman aralıklarında komik skeçler çekip paylaşan Nurgül Yeşilçay, yeni yayınladığı reels videosunda sevgilisi Necati Kocabay’ı da oynattı.

İkilinin sempatik halleri dikkat çekerken skecin konusu da güldürdü. Tam 84 bin kişi paylaşımı beğenirken 3 binden fazla kişi de yorum yaptı.

dump-mump-fln-filn.jpg

KONUSU: KADINLARIN POŞET ATAMAMA HASTALIĞI

Başarılı oyuncu, paylaştığı videoya, “Poşetleri ölürüm de atmam! Tıkıştırırım. Tıkıştırmadığım bir kendim kalmıştım o da tamam” notunu düştü.

Paylaştığı reels videosunda alışveriş yapıp eve gelen Yeşilçay, plastik alışveriş poşetinden çıkardığı ürünleri kenara koyup poşeti dolaba atmak üzere dolabı açıyor. Bu esnada dolabın içine tıkıştırılmış onlarca boş poşet ortaya dökülüyor. Ardından diğer dolap kapağını açan Yeşilçay’ın üzerine buraya tıkıştırılmış onlarca poşet daha düşüyor. Ardından pencere kulplarına takılan poşetler ekrana geliyor.

Yerlerde onlarca poşet görünen sahnede ise Yeşilçay şaşkınlığa uğruyor. Bu sırada Necati Kocabay ekrana geliyor ve elinde poşet bulunan oyuncuya “Hemen o elindekini çöpe at” diyor. Yeşilçay ise “Hayır bunu yapamam, atamam” diyerek poşeti atmamak için ağzına tıkıştırıyor.

O anlar izleyenleri kahkahalara boğdu. Öte yandan birçok takipçisi evde tıpkı Nurgül Yeşilçay gibi kendilerinin de poşetleri atamadığını söyleyen yorumlar yaptı.

İşte o yorumlardan birkaçı:

nurgullll.jpg

YENİ YAŞINI BİLE TİYE ALMIŞTI

Geçtiğimiz ay 48 yaşına giren oyuncu Nurgül Yeşilçay, kendi yaşını da komedi videosuna dönüştürmüş, yaşlandığını kabul etmediğini esprili bir dille göstermişti.

Film yapımcısı sevgilisi Necati Kocabay’ın doğum günü ise Ocak ayındaydı. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sevgilisinin doğum gününü romantik bir fotoğraflarıyla kutlamıştı. Yeşilçay, romantik paylaşımına eklediği “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş” şarkısıyla da takipçilerini gülümsetmeyi başarmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.