Hazal Subaşı'ndan uzun ilişki taktiği! Tek tek açıkladı

Hazal Subaşı'ndan uzun ilişki taktiği! Tek tek açıkladı
Hazal Subaşı'ndan uzun ilişki hakkında çarpıcı açıklama geldi.

Oyuncu Hazal Subaşı, Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk katıldı.

Subaşı programda geçmiş ilişkileriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-04-21-161646.png

Ünlü oyuncu, ilişkilerinde yaşadığı ilginç bir durumu paylaşarak, "Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam, hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda ayrılıyordum. Benim yokluğumu anlasın diye. 'Bak gidersem, görürsün' taktiğiyle iki yıl süren bir ilişkim oldu" şeklinde ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-04-21-161651.png

Bir yıldır Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcı ile birliktelik yaşayan Hazal Subaşı, evlilik konusunda da açıklamalarda bulundu. Subaşı, "Evliliği çocukla bağdaştırdım kafamda. Ama belli de olmaz," diyerek evlilik konusunda yeşil ışık yaktığını dile getirdi.

ekran-goruntusu-2024-04-21-161719.png

Kanal D'de yer alan dizi ile şöhreti yakalayan güzel oyuncu Hazal Subaşı'ndan geçtiğimiz aylarda toplu taşıma itirafı gelmişti.

Hala daha toplu taşıma kullandığını belirten güzel oyuncu, ünlü bir oyuncu gibi hayatının olmadığını belirterek, vapur kullandığını ve kimsenin de buna şaşırmadığını ifade etti.

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1995 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Ailesi, küçük yaşta boşanan Subaşı, annesiyle birlikte yaşamaya başladı. Ancak, 13 yaşındayken babasını bir trafik kazasında kaybetti. Bir ağabeyi olan Batuhan'a sahiptir. Eğitim hayatına İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde sürdürdü.

2015 yılında, Türkiye güzeli seçildiği Miss Turkey yarışmasında üçüncülük elde etmesinin ardından oyunculuk kariyerine odaklanmaya karar verdi. Bu hedefle oyunculuk eğitimleri aldı ve sektöre adım attı. Ayrıca, Türkiye'yi temsil ettiği Miss Supranational yarışmasına katılan ilk Türk kadını unvanına da sahip oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.