Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe
Fenerbahçe Opet, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin final serisindeki kritik maçta Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup ederek seride 3-2 öne geçti ve 2023-2024 sezonunun şampiyonluğunu ilan etti.

Fenerbahçe Opet, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin nefes kesen play-off final serisinde Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek 3-2'lik seri sonucuyla 2023-2024 sezonunun zirvesine çıktı. Serinin kritik beşinci maçında Fenerbahçe Opet'in etkileyici bir performans sergileyerek rakibini 3-0 ile geçtiği ve şampiyonluğunu ilan ettiği görüldü.

Karşılaşmanın ilk setinde Fenerbahçe Opet'in hızlı bir giriş yaparak skoru 9-3 lehine çevirdiği ancak Eczacıbaşı Dynavit'in sıkı savunma hamleleriyle farkı 9-7'ye kadar düşürdüğü gözlendi. Ancak Fenerbahçe Opet, mola sonrası oyunun kontrolünü yeniden ele alarak farkı açtı ve ilk seti 25-18 kazanarak öne geçti. İkinci sette, Eda Erdem Dündar'ın bloklarıyla öne çıkan Fenerbahçe Opet, 10-7'lik skorla üstünlüğünü sürdürdü ve seti 25-22 alarak seride 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette Eczacıbaşı Dynavit'in güçlü başlangıcına rağmen Eda Erdem Dündar'ın etkili bloklarıyla Fenerbahçe Opet skoru eşitledi ve set boyunca Gray ve Boskovic ile Ana Cristina ve Melissa Vargas'ın karşılıklı sayılarıyla mücadele devam etti. Setin sonlarına doğru 25-25'lik eşitlikten sonra Cristina'nın smaçları ve Boskovic'in dışarıya çıkan vuruşuyla Fenerbahçe Opet seti 27-25 alarak maçı 3-0 kazandı ve seriyi 3-2'ye taşıyarak şampiyonluğunu ilan etti. Böylece Fenerbahçe Opet, üst üste ikinci kez şampiyonluk sevincini yaşadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.