Acun Ilıcalı'dan "Survivor'da cinsel ilişki var mı?" sorusuna yanıt

Acun Ilıcalı'dan "Survivor'da cinsel ilişki var mı?" sorusuna yanıt
Yapımcı Acun Ilıcalı, YouTube kanalına katılarak Survivor yarışmasıyla ilgili merak edilen bir soruya açıklık getirdi. Ilıcalı, yarışmacılar arasında romantik ilişkilerin yaşandığını doğruladı ve cinsellik konusundaki soruları yanıtladı.

Acun Ilıcalı, 343 Digital YouTube kanalında yayınlanan Röveşata programının konuğu olarak Survivor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarışmacıların, 'Yarışmacıların cinsel istekleri de oluyor. Yorgunluktan veya açlıktan düşünemiyorlar mı?' sorusundaki cinsel isteklerine ilişkin sorulara cevap veren Ilıcalı, bu tür ihtiyaçların zorlu yarışma koşullarında doğal olarak ikinci plana düştüğünü belirtti.

vx.jpg

Ayrıca, erkek ve kadın yarışmacıların farklı alanlarda konakladıklarını ve bu konunun programın odak noktası olmadığını ifade etti. Ilıcalı, yarışmada romantik ilişkilerin yaşandığını ve hatta evliliklere bile şahit olduklarını dile getirdi.

Survivor All Star'da son elenen isim Yaman Keleş olurken, Acun Ilıcalı birleşme haftasının başlangıcını ve yeni kuralları duyurdu. Dokunulmazlık oyununun yayınlanmayacağını bunun yerine iki dokunulmazlık oyununun gerçekleştirileceğini açıkladı.

Birleşme partisi öncesinde ve sonrasında çekilen dokunulmazlık oyunlarının sıralaması hakkında bilgi veren Ilıcalı, yarışmacılara yakın zamanda kadın ve erkeklerin karşılıklı yarışacağı mücadelenin başlayacağını bildirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.