İbrahim Tatlıses’ten Suphiye Orancı çıkışı! Hakkındaki iddialara yanıt verdi

İbrahim Tatlıses’ten Suphiye Orancı çıkışı! Hakkındaki iddialara yanıt verdi
Metin Akpınar ile ilişkisi ortaya çıkan, Müga Anlı’ya bile konu olan Suphiye Orancı ile ilgili İbrahim Tatlıses’ten ilk yorum geldi.

Türkiye, günlerdir onu konuşuyor. Metin Akpınar ile 36 yıl önce yaşadıkları sonucu ikiz kızlarını dünyaya getiren, ardından çocuklarını bırakıp farklı bir hayata yelken açan Suphiye Orancı’nın İbrahim Tatlıses filmlerinde figüren olarak yer aldığı ortaya çıkmıştı.

Öte yandan Metin Akpınar’ın öz babası olduğunu söyleyen ve mahkeme kararıyla da ispatını gerçekleştiren Duygu Nebioğlu, Müge Anlı’nın programına katılmış, annesi Suphiye Orancı’yı aramaya başlamıştı.

ALMANYA’DA YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Suphiye Orancı’nın Almanya’da yaşadığı ve burada kendisine yeni bir hayat kurduğu tespit edildi. Müge Anlı’nın programında ortaya çıkan detaylar arasında çarpıcı olanlar da vardı. Orancı’nın Türkiye’de bir süre hapse girip çıktığı, ardından yurt dışında yaşamak istediği ve Almanya’ya gittiği öğrenildi.

ÇOK SAYIDA FİLMDE FİGÜRANLIK YAPMIŞ

Ayrıca Orancı’nın 80’li yıllarda bazı filmlerde figüranlık yaptığı da ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar’ın başrolde olduğu ‘Aşıksın’ filminde figüran olarak görülen Orancı, aynı zamanda Seda Sayan’ın yer aldığı ‘Yorgun’, İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş’ın yer aldığı ‘Yalan’ ve Mine Çayıroğlu’nun yer aldığı ‘Sarhoş’ filmlerinde de Suphiye Orancı’nın figüran olarak yer aldığı görülüyor.

İBRAHİM TATLISES İLK KEZ HAKKINDA KONUŞTU

İbrahim Tatlıses, yer aldığı filmlerde Suphiye Orancı’nın da figüran olarak bulunmasının üzerine ilk kez açıklamada bulundu.

Tatlıses, kendisine yöneltilen soru üzerine “Hatırlamıyorum. Arkada geçmiş öyle ama hatırlamıyorum. Figüranlardan biri... Prodüksiyon ondan sorumludur. Ben yönetmen ve oyuncuyum. Ben tanımam kimi getirdiklerini. Tanımıyorum yani...” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Öncelikle Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar ile karşı karşıya gelmiş, babalık davasını kazanmış ve biyolojik babası olduğunu ispatlamıştı. Ardından Nebioğlu, uzun zamandır görüşmediği annesini aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Burada annesiyle ilgili detayları öğrenmeye başlayan Nebioğlu’nun öfkesi dinmedi.

Suphiye Orancı’nın filmlerde figüranlık yaptığı görüntüler de yayında ortaya çıktı. Annesi Suphiye Orancı’nın yakın arkadaşlarının yayına bağlanarak anlattıkları gündeme oturmuştu. Başka ünlülerle de birlikte olduğu öne sürülen Orancı’nın Almanya’da evli ve iki çocuklu olduğu bilgisi geldi. Ancak Orancı, yayına hiçbir şekilde katılmak istemedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.