Ezgi Mola bebeğinin minik ayaklarını paylaştı! Eklediği türkü dikkatleri çekti

Ezgi Mola bebeğinin minik ayaklarını paylaştı! Eklediği türkü dikkatleri çekti
Geçtiğimiz aylarda doğum yapan ve oğlu Can’ı kucağına alan Ezgi Mola, türkü eklediği paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz aylarda yurt dışında bebeği Can’ı dünyaya getirdi. Ünlü isim, bebeğinin patikli minik ayaklarını takipçileriyle paylaştı. Öte yandan videoya eklediği türkü ise dikkat çekti.

YILDIZ TİLBE’NİN SESİNDEN TÜRKÜ EKLEDİ

Oyuncu Ezgi Mola, geçen yıl işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlenmiş, mutlu bir evliliğe adım atmıştı. Ardından Kasım ayında da bebeği Can’ı kucağına almıştı. Ünlü isim, yüzünü göstermese de bebeğinin bazı fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşıyordu. Son olarak bebeğinin patikli minik ayaklarının videosunu paylaşan Mola, videoya Yıldız Tilbe tarafından seslendirilen “Yaylanın Çimenine Kuzu Yayılır” türküsünü ekledi.

ezgimola1.jpg

Can’ın hareket eden minicik ayakları, Ezgi Mola’yı takip eden sosyal medya kullanıcılarını gülümsetti. Ayrıca Mola’nın videosunda golden cinsi köpeklerinin de yerde yattığı görüldü.

ezgimola3.jpg

HABERİ YALANLAMIŞTI

Ünlü oyuncu, geçen gün hakkında çıkan “60 günde 20 kilo verdi” haberlerine ateş püskürmüş, haberi sert bir dille eleştirmişti. Ayrıca yalan haber olduğunu da belirtmiş, kilo vermek şöyle dursun aldığını ifade etmişti. Bir de doğumdan kısa süre sonra kilo verme telaşına düşmeyeceğini belirten Mola, diğer insanlara da öyle davranmaları konusunda öneride bulunmuştu.

ilk-kar.jpg

SON BİRKAÇ AYDA BİRÇOK ÜNLÜ DOĞUM YAPTI

Çok sayıda ünlü isim, geçtiğimiz yıl ve bu yıl çocuk sahibi olmalarıyla magazin gündemine geldi. Hazal Kaya’dan Aslı Enver’e, Azra Akın’dan Eda Ece’ye sevilen ve tanınan isimler bebeklerini kucaklarına aldı.

Hazal Kaya: Kızı Leyla Süreyya’yı 2023 yılının Şubat ayında kucağına aldı. Böylece kendisi gibi oyuncu ve aynı zamanda senarist eşi Ali Atay ile ikinci çocuk sevinci yaşadılar.

leyla-sureyya-ali-atay.jpg

Eda Ece: 21 Haziran 2023 yılında Buğrahan Tuncer ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Eda Ece, minik kızı Mina İpek’i geçtiğimiz günlerde kucağına aldı.

Aslı Enver: Berkin Gökbudak ile evlenmiş, geçen yılın temmuz ayında kız bebeği Elay’ı doğurmuştu.

Azra Akın: 2002 Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, Atakan Koru ile evli. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde 14 Nisan’da ikinci kez anne oldu ve kızı Arya’yı dünyaya getirdi.

Yasemin Şefkatli: İdo Tatlıses ile 2021 yılında evlenen Yasemin Şefkatli, bu yılın başında ikiz bebekleri İbrahim Ayel ile Sinan Emir’i kucağına aldı. İbrahim Tatlıses’in torunları, tüm ailede mutluluk yarattı.

ido-tatlises-ve-yasemin-sefkatli.jpg

Atiye: Ünlü isim Atiye, prodüktör eşi Erol Sebebci ile birlikte kızları Neva’yı kucaklarına aldı. Eylül’de doğum yapan ünlü şarkıcının ve eşinin bir de Ferah Feza adlı kızları bulunuyor.

Fahriye Evcen: Kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan eşi Burak Özçivit ile birlikte geçtiğimiz yılın Ocak ayında ikinci oğulları Kerem’i kucaklarına aldılar.

Bora Akkaş: Ünlü oyuncu Bora Akkaş ile eşi Oben Alkan, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Suzan adını verdikleri kızlarına kavuştular.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.