Müge Anlı'da ilişki rezaleti 'Karım torunumu doğuracak'

Müge Anlı'da ilişki rezaleti 'Karım torunumu doğuracak'
Müge Anlı'da izleyenleri şoke eden bir olay gündeme geldi.

Müge Anlı programında yine mide bulandıran bir olay yaşandı. Umut Yetik adlı bir esnaf, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle kaçtığı iddiasıyla yardım istedi. 8 yaşındaki kızlarının da kaçan çiftin yanında olduğunu belirten Yetik, kızına ulaşmaya çalışıyor.

Lüleburgaz'da esnaflık yapan Umut Yetik, 8 yaşındaki kızını bulmak için Müge Anlı'nın programına katıldı. Yetik, boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığını ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söyledi.

ekran-goruntusu-2024-04-22-134501.png

Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında olduğunu belirten Yetik, tek amacının 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu ifade etti.

Gözyaşlarına hakim olamayan Yetik, olanları anlatırken, "Bunlar tezgahı 1 yıl önceden planlamışlar. "Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. Boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız" diyerek beni boşanmaya ikna etti.

Yetik, "Biz sadece kağıt üzerinde boşandık. Böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için çocuğun velayeti anneye verildi. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumu mu doğuracak?" diye sordu.

ekran-goruntusu-2024-04-22-134525.pngYetik, "Bana bir kumpas kurup kaçtılar. 30 Mart gecesi oğlum ısrarla bana kuaför müşterimizin aradığını, ısrarla oraya gitmemiz gerektiğini söylediler. Araç geldi, araca bindim, 15 dakika sonra jandarma ekipleri aracı durdurdular ve çantamdan birkaç yasaklı madde çıktı.

ekran-goruntusu-2024-04-22-134501.png

İfademi verdikten sonra beni serbest bıraktılar. Çünkü benim geçmişimde suç dosyası yok, kendimden çok eminim. Hastaneden hep birlikte çıktıktan sonra bana ne olduğunu sordular. Ben temiz çıkarsam bunu yapan kişinin kumpastan yargılatacağımı söyledim; ne olduysa bu blöften sonra oldu. O gün 9'dan sonra ne Tuğçe'nin ne de Mustafa'nın telefonlarına ulaşamadık. Beni hapse attıracaklardı başaramayınca kaçtılar." şeklinde konuştu.

Canlı yayına bağlanan Tuğçe Akpençe ise kocasından şiddet gördüğünü ve üvey oğlu ile ilişkisinin 8-9 ay önce başladığını itiraf etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.