TOGG'un daha ucuz fiyatlısı geliyor! Piyasalar altüst olacak

TOGG'un daha ucuz fiyatlısı geliyor! Piyasalar altüst olacak
TOOG'un çok sevilen T10X modelinin ardından daha uygun fiyatlı olacağı belirtilen yeni elektrikli SUV modelinin duyurusu yapıldı.

Yeni Togg elektrikli SUV modeli T8X'in şimdiden piyasayı sallayacağı belirtiliyor.

İlk üretim yılında 20 bin adet üretme ve satma başarısı gösteren TOGG, yeni elektrikli SUV modeli için tarih verdi.

İlk elektrikli SUV modeli T10X ile büyük başarı gösteren daha uygun fiyatlı satılacağı belirtilen T8X'i ile piyasaya damga vurmaya hazırlanıyor. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, bu yeni modelin B segmentinde yer alacak bir kompakt SUV olacağını ve 2025'te alıcı ile buluşturulacağını duyurdu. Açıklamaya göre T8X, elektrikli sedan modeli T10F'den sonra tanıtılacak. T8X'in sadece Türkiye pazarında değil yurt dışı piyasalarda da iddialı olması bekleniyor.

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

TOGG en son büyük beğeni toplayan T10X modeli için faizsiz kredi kampanyası yapmış, kampanya çok ses getirmişti. TOGG'un Nisan ayı kampanyasında T10X modeli için 800 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sundu. Alınan kredilere ise 12 vade ile ödeme kolaylığı getirildi. Vade süresini uzatmak isteyen vatandaşlar için ise ikinci bir seçenek olarak 800 bin liraya kadar yüzde 1.99 faizle 30 aylık ödeme seçeneği sunuldu. Üstelik yeni kampanyada teslimat sırası ya da çekiliş de bulunmuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.