Oyun tutkunlarına kaçırılmayacak fırsat 'Üstelik tamamen ücretsiz

Oyun tutkunlarına kaçırılmayacak fırsat 'Üstelik tamamen ücretsiz
Xbox Game Pass, abonelerine yeni bir fırsat sunarak YouTube Premium üyeliğini ücretsiz imkanı sunuyor.

Game Pass Ultimate aboneleri için geçerli olup üç ay boyunca YouTube Premium'un avantajlarından faydalanma şansı veriyor. Peki, Game Pass aboneleri nasıl ücretsiz YouTube Premium üyeliği alabilir?

Game Pass Ultimate aboneleri, YouTube Premium üyeliğine ücretsiz olarak erişebilirler. Ultimate aboneleri, profil hesaplarına giriş yaptıktan sonra "Avantajlar" sekmesine tıklayarak üç aylık YouTube Premium üyeliğini başlatabilirler.

Bu sayede, YouTube videolarını reklamsız izleme ve arka planda oynatma gibi ayrıcalıklardan yararlanabilirler. Ayrıca, YouTube Music üzerinden reklamsız müzik dinleme imkanına da sahip olabilirler.

YouTube Premium üyeliğinin ücreti ülkemizde aylık 58 TL'den başlamaktadır. Ancak Game Pass abonelerine sunulan bu ücretsiz üyelik fırsatı sayesinde üç aylık süre boyunca bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanmak mümkün.

Tek yapmanız gereken, daha önce YouTube Premium'un deneme sürümünü veya ücretli olarak abone olmamış olmanızdır.

Ancak, mevcut YouTube Premium abonelerinin bu ücretsiz üç aylık tekliften faydalanamayacağını belirtmek gerekir. Bu teklifin geçerlilik süresi ise 22 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.

Öte yandan, Xbox Game Pass'e Mart ayında eklenecek yeni oyunlar da açıklandı.

Bu oyunlar arasında Lightyear Frontier, MLB The Show 24, The Quarry, Evil West, Terra Invicta, Diablo IV, Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged, Open Roads, Ark: Survival Ascended, F1 23 ve Superhot: Mind Control Delete gibi birçok oyun yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.