'Yasak aşk' denince akla gelen burçlar belli oldu! Behlül ve Bihter'i gölgede bırakırlar

'Yasak aşk' denince akla gelen burçlar belli oldu! Behlül ve Bihter'i gölgede bırakırlar
Astroloji istesek de istemesek de hayatımızda ve karakterimizde etkisini gösteriyor. Yapılan son araştırmalara göre aşk yaşama konusunda hep imkansız olanı tercih eden burçlar belli oldu.

Astroloji dünyasında, bazı burçlar 'yasak aşk' deneyimlemeye daha meyillidir. Bu burçlar, adeta Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakteri Bihter Ziyagil'e bile rakip olabilecek bir çekime sahiptirler. İşte, 'yasak aşk' kavramını çağrıştıran 2 burç!

Türk televizyon tarihine geçen Aşk-ı Memnu'nun tartışmalı fakat aynı zamanda özlenen yasak aşkı Bihter ve Behlül, hala hafızalardan silinmemiş durumda. Onların ilişkisi gerçek bir aşk mıydı, yoksa sadece tutkunun esiri olmuş iki kişinin hikayesi miydi, bu konu hala tartışma konusu olsa da, günümüzde benzer hikayelere rastlamak mümkün.

11-subat-burc.jpg

Uzman astrologlara göre, özellikle şu iki burcun 'yasak aşk' yaşamaya daha meyilli olduğu ortaya çıktı:

İKİZLER BURCU

Cinsel uyum ve tutku, İkizler burçları için hayati önem taşır. Onlar aktif bir şekilde tutkulu ilişkiler ararlar ve bu ilişkilerde özlem duyarlar.

Ancak, ilk heyecan kaybolduğunda ilişkiyi sonlandırmaktan çekinmezler. Yüksek libidolarıyla tanınan İkizler burçları, çekici birini takip etme eğilimindedirler, bu da sağlam ve güvenilir bir ilişki için pek iyiye işaret etmez.

Picture background

AKREP BURCU

Akrep burçları özellikle aşk hayatlarında 'yasak' ve 'tehlikeli' olanı tercih ederler. Gizemli ve korkusuz yapıları nedeniyle sık sık yasak ilişkilere çekilirler.

Picture background

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.