4 Mayıs burç yorumları! Gezegenlerin fısıltısına kulak verin

4 Mayıs burç yorumları! Gezegenlerin fısıltısına kulak verin
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 4 Mayıs 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Aşk yeniden tutkulu oluyor. Bu çok hayırsever etkiler, artık daha fazla suç ortaklığı bulabilen evlilik ilişkilerini ve uzun süredir devam eden birliktelikleri yakından etkiler ve belki de daha da keskindir. Bazı günler size işin püf noktasını gösterebilir, bunun nedeni aynı zamanda bir süredir zamanın ilerisine geçmek ve kendi belirlediğiniz hedefe hemen ulaşmak istemenizdir.

BOĞA

Duyguların iyileşme dönemi, aşkı olmayanlar gerçekten biriyle tanışmak ister. Mayıs ayı bu anlamda faydalı yanıtları da beraberinde getiriyor. İlk iyi haber Venüs'ün burcunuzda olması. Duygusal açıdan ayın başlangıcı ikinci yarısına göre daha iyi. Ayrıca önemli seçimler ve keyifli karşılaşmalar da yapabilirsiniz. Yeni şeylerden vazgeçmenize gerek yok, işler kendi yolunda gider. Bir teklifte bulunmanız veya bir proje için öne çıkmanız gerekiyorsa şimdi konuşmak daha iyidir.

Picture background

İKİZLER

Bu hafta aile içinde para yüzünden tartışacak olanlar var. Birisi iki ilişkiye kapılmış durumdadır ya da aşkı istediği gibi deneyimlemeye zaman bulamamaktadır. Jüpiter burca yaklaşırken hem ailede hem de iş hayatında haberler çıkıyor. Ancak her şey hesapların incelenmesi aşamasına yol açıyor gibi görünüyor. Bu anın bürokratik sorunların, evrakların, imzaların engelini kaldırmak için faydalı olduğunu hatırlıyoruz. Daha az yapın, daha iyisini yapın, birçok kişinin sloganı olabilir.

YENGEÇ

İlişkinizi önemsiyorsanız anlamsız tartışmalara girmenize gerek yok. Eğer yeni bir ilişki kurma isteğiniz ve ihtimaliniz varsa, Venüs'ün artık elverişli olacağını unutmamalısınız, dolayısıyla bu yıldızlar yeni aşkları değerlendirmek isteyenler için iyi; temaslar tercih ediliyor ve halkla çalışanlar daha güçlü. Önümüzdeki büyük harcamalar, giden para, ev masrafları.

Picture background

ASLAN

Bir ilişkiye önem veriyorsanız, anlaşmazlıklardan kaçınmaya çalışın ve bu haftadan itibaren Venüs'ün düşmanca bir konumda olacağını unutmayın, bu biraz hoşgörüsüzlüğe neden olabilir, açıkçası her şeyden çok iş konularına daha fazla yer vermeniz gerekiyor.

BAŞAK

Yeni evlenen ya da çocuk sahibi olan çiftler bile artık yeniden umutlanabiliyor. Bekarları fırtınalı geçmişi unutup yeni maceralara atılmaya davet etmek istiyorum, yakında daha iyi fırsatlar çıkacak, kim bilir belki aniden bir şeyler ortaya çıkacak. Bir sözleşmenin Mayıs ayına kadar çözülmesi veya yeniden tartışılması gerekecek. Genel olarak ilginç bir hafta.

TERAZİ

Çoğu şey geçmişe bağlıdır çünkü iyi ekim yaptıysanız sonuç belirgin olacaktır. Bazı aşk ilişkileri yüzünden seni hala biraz incinmiş buluyorum ama yine de ilerleyebilirsin, hatta üzücü olayları unutabilirsin. Bekarlar şu sıralar önemli bir adım atabilirler; her şey yenileniyor, bir sorunu çözmeye çalışmak veya bir anlaşmanın yeniden onaylanmasını sağlamak önemlidir.

AKREP

Duygusal hayatınızın son derece değişken olduğu bu dönemde muhtemelen çok fazla sorun yaşayacaksınız ve her şeyi yapmak kolay olmayacak, evinize yorgun veya motivasyonsuz dönebilirsiniz. Bu yıldızlar sizi içsel yenilenmeye doğru itiyor; bu hoşnutsuzluk aşamasının artık sayılı günleri olacak.

YAY

Hem aşkta hem de işte bağımsızlığınızı yeniden kazanmak istiyorsunuz. Her halükarda sürekli gelişen durumun olumlu yanını görmek için çaba sarf etmek daha iyidir. Birinden hoşlanıyorsan devam et. Eğer karmaşık bir aşk hikayesi yaşıyorsanız dikkatli olun çünkü ay sonundan itibaren referanslarınız değişebilir. Daha fazla öz kontrole ihtiyaç vardır, aksi takdirde sinirlilik çevreye yayılabilir.

OĞLAK

Zaman kaybına yol açan hoşnutsuzluklara karşı dikkatli olmalısınız, ayrıca yaptığınız işte oldukça titiz ve titiz bir insan olduğunuz için gecikmelerden hoşlanmazsınız. Ev masrafları, önemli projeler için şüphelerinize rağmen bu dönem uygun bir dönem olmaya devam ediyor. Etrafınızı, sizi tedirgin etmekten veya sorunlarını sizden çıkarmaktan hoşlanan insanlarla değil, pozitif işbirlikçilerle çevrelemeniz gerekir.

Picture background

KOVA

Uzun süredir bir ilişki yaşıyorsanız en azından bir gezi planlamak, günlük hayatın monotonluğunu kıracak bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Venüs, yalnızca zamanla yıpranmış hikayeleri kapatma gücüne sahip olacak uyumsuz bir geçişe başlıyor; bu, bir kapı kapanırsa diğerinin açılabileceği anlamına geliyor.

BALIK

Venüs olumlu. Duygusal yaşamın yeniden doğuşunu, yeni karşılaşmaları, fırsatları düşünebilirsiniz. Kısacası Mayıs ayı teşvik edici bir şekilde başlıyor; bu nedenle hangi ilişkilerin gerçekten güvenilir olduğunu ve hangilerinin tamamen unutulması gerektiğini anlamanıza yardımcı olacaktır. Yeni arkadaşlıkların gelişini göz ardı etmiyorum, burcun bekarları boş durmuyor. Bu gökyüzü ay sonuna kadar anlaşma yapmak için her zaman ilgi çekicidir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.