Astrolog Dinçer Güner 21:51'e kadar devam edecek diyerek uyardı! Sakın bugün o işlere kalkışmayın

Astrolog Dinçer Güner 21:51'e kadar devam edecek diyerek uyardı! Sakın bugün o işlere kalkışmayın
Astrolog Dinçer Güner'in X sosyal medya hesabında ''Bugün İşler Askıda'' başlığıyla paylaştığı yazısıyla 12 burcu uyardı.

Bugün ay, 12:27 ile 21:51 saatleri arasında Kova burcunda boşlukta olacak ve ardından Balık burcuna geçiş yapacak. Ay'ın boşlukta olması, Ay'ın bir burçtan diğerine geçerken hiçbir gezegenle temas etmemesi anlamına gelmektedir.

Ay'ın boşlukta olduğu bu zamanda saatler, adeta boşluk zamanlarındadır, çünkü hiçbir yeni işe, projeye veya ilişkiye başlamak için uygun değildirler. Girişilen her şey bir nevi askıda kalır.

Sonuçsuz kalma, tıkanıklık gibi bir duraklama dönemi yaşanır. Her şey birden durur gibi gelir, işler yürümez ve geçici bir tıkanıklık hissi oluşur. Ancak Ay ilk temasını kurduğunda bu durum düzene girer.

Eğer somut sonuçlar elde etmek istediğiniz girişimleriniz varsa, Ay'ın boşlukta olduğu zamanlardan kaçınmalısınız. Bu zamanlar, ses getirmeyen, yankı uyandırmayan bir durum gibidir. Bu yüzden ses getirmesi gereken konulan için Ay'ın durumuna dikkat etmeliyiz.

Normal rutin işlerinizi sürdürebilirsiniz ancak yeni işlere başlarken dikkatli olmalısınız, hatta başlamamalısınız. Organize olmak zorlaşır, çabuk dağılır ve ana konulardan uzaklaşabiliriz.

Elinizdeki işleri düzenleyin, tasnif edin, eksikleri tespit edin. Bu zamanlar, ruh halimiz uyku ile uyanıklık arasında olduğu gibi bir haldedir. Hayatı diretmek yerine akışına bırakmalıyız. Aslında, bu bir rahatlama ve gevşeme zamanıdır. Bu yüzden sizi rahatlatacak, gevşetecek şeyler yapmalısınız.

Önünüze bakın, hazırlıklar yapın, ihtiyaçlarınızı tespit edin ve planlar yapın. Ay boşluktan çıktığında harekete geçin. Sosyalleşin, arkadaşlarınızla vakit geçirin, oyunlar oynayın, hafif işlerle vakit geçirin çünkü bu boşluk zamanlarıdır.

Ay'ın boşlukta olduğu anlar, ruhsal çalışmalar yapmak, meditasyon yapmak, içe dönmek için harika zamanlardır.

dgdsag.jpg

Aynı zamanda 2 Mayıs 2024 tarihinde Plüton Retrosu başlamaktadır.

PLÜTON RESTROSU'NUN ETKİLERİ NELERDİR?

2024 yılında Plüton'un geri hareketi, 2 Mayıs'ta başlayıp 11 Ekim'de sona erecek. Bu dönem, hayatınızda güç ve kontrol konularına odaklanmanızı gerektiren derinlemesine bir dönüşüm zamanıdır. Özellikle, kontrol altında hissettiğiniz ya da zorbalığa maruz kaldığınız durumlar varsa, bu süreçte bunları gözden geçirme ve değiştirme fırsatı bulabilirsiniz.

Geri hareket, Plüton'un sembolize ettiği konuları yakından inceleme ve içsel dönüşüm için bir fırsat sunar. Daha güçlü bir şekilde kendinizi ifade etme ve olumsuz etkileri ortadan kaldırma şansınız olabilir. Bu süreçte, bastırılmış duyguları veya geçmiş travmaları ele alabilir ve bunlarla başa çıkmanın yollarını bulabilirsiniz.

Plüton, gücü, kontrolü, dönüşümü ve yeniden doğuşu temsil eder. Bu geri hareket sırasında, hayatınızdaki bu temaları derinlemesine ele alabilir ve daha güçlü bir şekilde ilerleme fırsatı bulabilirsiniz. Bu süreç, ruhsal olarak büyümek ve hayatınıza daha güçlü bir şekilde yön vermek için bir fırsat sunabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.