Uçuş planı olanlar dikkat O seferler iptal edildi

Uçuş planı olanlar dikkat O seferler iptal edildi
Türk Hava Yolları, Fransa'nın dört büyük şehri olan Lyon, Marsilya, Nice ve Paris'e yapılması öngörülen uçuşların bir kısmını yerel hizmet ve güvenlik çalışanlarının grevi sebebiyle iptal ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları, yerel hizmet ve güvenlik personelinin grevleri nedeniyle Fransa'nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris şehirlerine planlanan bazı uçuşları iptal etmek zorunda kaldı.

thy-dha-1961834.jpg

Söz konusu grev, planlanan uçuşların karşılıklı olarak gerçekleştirilememesine yol açarken havayolu şirketi yolcularına en son bilgiler için resmi web sitesini ziyaret etmeleri tavsiyesinde bulundu. İptaller, yarınki seferleri etkileyecek olup yolcuların mağduriyet yaşamamaları için THY'nin online platformlarından güncellemeleri takip etmeleri önem taşıyor.

Şirket, alternatif uçuş seçenekleri üzerinde çalıştığını ve etkilenen yolculara yardımcı olmak için gerekli tüm önlemleri aldığını ifade etti. Yolcuların, planlarında olası değişikliklere karşı hazırlıklı olmaları ve THY ile iletişimde kalmaları gerektiği vurgulandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.