Survivor'da heyecan dorukta Haftanın eleme adayları belli oldu

Survivor'da heyecan dorukta Haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor All Star 2024'te gerçekleşen iletişim ödülü mücadelesinde Mavi ve Kırmızı takımlar kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Birleşme partisi sonrası haftanın eleme adayının kim olduğu açıklandı. Yarışmacı sayısının düşmesiyle eleme potasında güçlü yarışmacılar yer alırken heyecan dolu yarışma tüm hızıyla sürüyor.

Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan dorukta. Bu hafta gerçekleştirilen kadın yarışmacılar arasındaki eleme öncesinde son dokunulmazlık oyunu tamamlandı ve 4. eleme adayı belirlendi.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Mavi ve Kırmızı takımlar, iletişim ödülü için kıyasıya bir mücadeleye giriştiler. Bu ödül kazanan takımın aylar sonra aileleriyle iletişime geçebilmesini sağlayacak. İletişim ödülü mücadelesinde galip gelen Kırmızı takım oldu.

Survivor'da bu hafta dördüncü eleme adayı olarak Kırmızı takımın kaybettiği dokunulmazlık oyununun ardından yapılan ada konseyi oylaması sonucu Merve'nin ismi çıktı. Öte yandan Kırmızı takımın konseyinde en çok oyu alan yarışmacı Aleyna oldu ve böylece haftanın üçüncü eleme adayı olarak belirlendi.

kuj.jpg

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor All Star yarışmasının son bölümünde birleşme partisi arefesinde yapılan çekimler sebebiyle izleyiciler ardı ardına iki heyecanlı dokunulmazlık mücadelesine şahit oldu. Kritik oyunlarda üstünlüğü elde eden Kırmızı takım, rakibi Mavi takıma karşı galibiyet serisini sürdürdü. Mavi takım içerisinde ise haftanın eleme adayları olarak Berna ve Damla Can belirlendi.

Geçtiğimiz hafta Survivor All Star 2024'ten elenen yarışmacı Yaman oldu. Yaman, yarışmadan ayrılırken duygusal bir veda konuşması yaptı. Yıllar boyunca Survivor hayranı olduğunu ve büyük isimlerle yarışma fırsatı bulduğu için minnettar olduğunu ifade etti. Yaman, "Survivor olmadan önce All Star oldum ve burada hayalini kurduğum isimlerle yarıştım. Eğer herhangi bir saygısızlık yaptıysam, hakkınızı helal edin. Siz benim niyetimi biliyorsunuz ve hepinizi çok seviyorum" diyerek yarışmaya veda etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.