Sabah kalktığında aracını çalıştırmak istedi 8 Bin TL'sinden oldu

Sabah kalktığında aracını çalıştırmak istedi 8 Bin TL'sinden oldu
Antalya Gazipaşa'da Mahmut Saral, sabah saatlerinde otomobilini çalıştırmak istediğinde aracın tepki vermemesi üzerine yaşadığı şaşkınlık yaşadı.

Antalya Gazipaşa sakinlerinden Mahmut Saral, otomobilini çalıştırmak istediğinde bir sorunla karşılaştı. Motorun çalışmaması üzerine kaputu açan Saral, elektrik kablolarının zarar gördüğünü anladı. Araçtaki arızayı çözmek amacıyla bir servise başvuran Saral'a, yapılan incelemeler sonucunda kabloların kemirgen bir hayvan tarafından hasarlandığı ve tamiratın maliyetinin 8 bin Türk Lirası tutarında olduğu bildirildi.

ARAÇ SAHİPLERİNİ UYARDI

Saral, yaşadığı talihsiz olayı anlatırken büyük şaşkınlık yaşadığını belirtti. Kendi aracına bindiği zaman çalıştıramadığını ifade etti. Kaput altında gördüğü kopmuş kablolar sonrası zihnine fare olabileceğini getirdiğini fakat bunun gerçek olabileceğine ihtimal vermediğini dile getirdi.

Ancak aracını yetkili servise götürdüğünde servis çalışanının yaptığı detaylı inceleme sonucunda ilk düşüncesinin doğru olduğunu öğrendi. Bir fare tarafından zarar gören aracının onarımı için 8 bin TL ödemek zorunda kaldığını açıkladı. Saral, diğer araç sahiplerine de benzer durumlarla karşılaşmamaları için hareket etmeden önce ve aracı park ettikten sonra gerekli kontrolleri yapmaları konusunda uyarılarda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.