Nissan Qashqai'de baş döndüren kampanya 'Geniş ailelerin göz bebeği'

Nissan Qashqai'de baş döndüren kampanya 'Geniş ailelerin göz bebeği'
Dünyaca ünlü Japon otomotiv devi Nissan, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca devam edecek olan kaçırılmayacak kampanyasını hayata geçirdi.

Dünyaca ünlü Japon otomotiv devi Nissan, ülkemizdeki otomotiv piyasasında uzun bir süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, son teknoloji kullanılarak üretilen 2024 model geniş SUV araçlarını müşterilerine sunmak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

tr-nissan-qashqai-landing-desktop-3840x2160-07092023-jpg-ximg-l-full-h-smart.jpg

Nissan, son olarak gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayı boyunca devam edecek ve piyasayı altüst edecek kampanyasını hayata geçirdi.

tr-nissan-yeni-qashqai-genel-bakis-e-power-epower-desktop-3840x2160-kopyasi-jpg-ximg-l-full-h-smart.jpg

Nissan, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan dev kampanyasını hayata geçirdi ve bu kampanyayı tüm ayrıntılarıyla resmi internet sitesinden, son model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

Otomotiv sektöründeki krizi hafifletmek için hayata geçirilen bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründeki krize rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan son teknoloji ile üretilen 2024 model geniş bir SUV sahibi yapmak.

ekran-alintisi-jpg6.jpg

Nissan, başlattığı bu kampanyayı geniş ailelerin en çok tercih ettiği modellerinden biri olan ‘QASHQAI’ için Şubat ayı boyunca geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst eden bu kampanya, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenlerin sabırsızlıkla beklediği büyük fırsat olabilir.

tr-nissan-qashqai-vlp-black-edition-desktop-3840x2160-101023-jpg-ximg-l-full-h-smart.jpg

Kampanya, sıfır kilometre ‘QASHQAI’ sahibi olmak isteyenler tarafından çok beğenildi. Nissan’ın başlattığı kampanya, ‘QASHQAI’ modeli için 150 bin indirim veya 150 bin TL 12 ay vadeli ve faizsiz kredi imkanını içeriyor. Kampanyanın tüm detayları için Nissan’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg7.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.