Opel'in Mokka modelinde cillop gibi kampanya 'Arabam eskidi diye üzülmeyin'

Opel'in Mokka modelinde cillop gibi kampanya 'Arabam eskidi diye üzülmeyin'
Dünyaca ünlü Fransız otomotiv devi Opel, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan dev kampanyasına imza attı.

Dünyaca ünlü Fransız otomotiv devi Opel, ülkemizdeki otomotiv piyasasında uzun bir süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, son teknoloji kullanılarak üretilen 2024 model geniş SUV araçlarını müşterilerine sunmak için pazar araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ekran-alintisi12.jpg

Opel, en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda, Şubat ayının sonuna kadar devam ettireceği ve piyasayı altüst edecek kampanyasını hayata geçirdi.

ekran-alintisi14.jpg

Opel, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayı boyunca devam edecek olan dev kampanyasını hayata geçirdi ve bu kampanyayı tüm ayrıntılarıyla birlikte resmi internet sitesinden, son model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

ekran-alintisi15.jpg

Otomotiv sektöründeki krizi hafifletmek için hayata geçirilen bu dev kampanyanın amacı, otomotiv sektöründeki krize rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan son teknoloji ile üretilen 2024 model geniş bir SUV sahibi yapmak.

ekran-alintisi13.jpg

Opel, başlattığı bu kampanyayı özellikle geniş ailelerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan ‘MOKKA’ için Şubat ayı boyunca geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasında bomba etkisi yaratan bu kampanya, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olabilir.

ekran-alintisi16.jpg

Kampanya, sıfır kilometre ‘MOKKA’ sahibi olmak isteyenler tarafından çok beğenildi. Opel’in başlattığı kampanya, ‘MOKKA’nın EDİTON’ modeli için 250 bin TL 12 ay vadeli ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanını içeriyor. Ayrıca ‘MOKKA GS ve Ultimate’ Modelleri için de 300 bin TL 12 ay vadeli ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanını da içeriyor. Kampanyanın tüm detayları için Opel’in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi9.jpg

ekran-alintisi10.jpg

ekran-alintisi11.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.