Skoda’nın Octavia modelinde büyük fırsat ‘Fiyatlar dibi gördü’

Skoda’nın Octavia modelinde büyük fırsat ‘Fiyatlar dibi gördü’
Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, son model araç sahibi olmak isteyenler için Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan büyük kampanyasını hayata geçirdi.

Otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile son model araçlarını müşterilerine sunmak için pazar araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Otomotiv devi Skoda’nın en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde Şubat ayı boyunca devam edecek olan ve otomotiv sektörüne yeni bir boyut kazandıran büyük kampanyasına imza attı.

Skoda, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan büyük kampanyasına imza attı ve bu kampanyanın tüm detaylarını resmi internet sitesinden de 2024 model sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Bu dev kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan kriz ve buna bağlı olarak piyasada yaşanan durgunluğa rağmen satışların arttırılması ayrıca insanları en uygun yoldan son model araç sahibi yapmak.

indir.png

Skoda, başlattığı bu kampanyayı en çok tercih edilen modellerden biri olan ‘OCTAVIA’ için Şubat ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasına yön verecek olan bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenlerin beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘OCTAVIA’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

Skoda’nın başlattığı kampanya, ‘OCTAVIA’ modeli fiyatları aşağıya çekti. Skoda’nın en sevilen modellerinden olan ‘OCTAVIA’da 1 milyon 460 bin TL’den başlayan fiyatları görenler gözlerine inanamıyor.

ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.