Son dakika... Nihal Candan hakkında flaş karar

Son dakika... Nihal Candan hakkında flaş karar
Nihal Candan hakkında flaş karar.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla cezaevinde tutuklu olan sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın anoreksiyaya yakalandı.

37 kiloya düştüğü iddia edilen Nihal Candan'ın psikolojisi bozulduğu belirtilirken Marmara Cezaevi’nde bulunan ünlü fenomenin tahliyesine karar verildi.

65550e294e3fe01858ae54a9.webp

NEDEN TUTUKLANDILAR?

İşte Benim Stilin yarışmasıyla ünlenen sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler 16 Kasım 2023'te tutuklanmıştı.

Ucuza araç sattıklarını belirterek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran suç örgütü ile birlikte hareket ettikleri ortaya çıkan Nihal ve Bahar Candan kardeşler dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından 16 Kasım 2023’te tutuklanmıştı.

Fenomen kardeşler ‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

nihal-candan-cezaevinde-psikolojisi-bozuldu-y-17266225-amp.webp

Birçok ünlü ismi yükse kar vaadiyle dolandıran Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan Candan kardeşler gündem de yer almaya devam ediyor.

İşte Benim Stilin yarışmasıyla ünlenen sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler geçtiğimiz aylarda tutuklanmıştı.

Fenomen kardeşler 2020, 2021 ve 2022 yıllarında 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında ‘suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

bahar-nihal-candan.webp

Birçok ünlü ismi yükse kar vaadiyle dolandıran Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan Candan kardeşler gündem de yer almaya devam ediyor.

NİHAL CANDAN 37 KİLOYA DÜŞTÜ

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklana Dilan Polat ile de cezaevinde karşılaşan Candan kardeşlerden Nihal Candan’ın psikolojik sorunlar yaşadığı ifade edilmişti.

Nihal Candan, cezaevine girdikten sonra yemek yemeyi reddederek 37 kiloya kadar düştüğü ve 'Anoreksiya nevroza' olduğu aktarılmıştı.

0x0-1714036097319.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.