Nihal Candan'ın son hali ortaya çıktı! 37 kiloya düşük cezaevinden tahliye edilmişti

Nihal Candan'ın son hali ortaya çıktı! 37 kiloya düşük cezaevinden tahliye edilmişti
Dolandırıcılık suçundan cezaevine giren fenomen Nihal Candan Anoreksiya'ya yakalanması üzerine dün tahliye edilmişti. 37 kiloya düşen Nihal Candan'ın son hali olduğu iddia edilen fotoğraf ortaya çıktı.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Bahar ve Nihal Candan kardeşler dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla Kasım ayında tutuklandı.

Sosyal medya fenomeni olan Nihal Candan’ın cezaevinde psikolojisinin bozulduğu ve yemeği ret ettiği için 37 kiloya kadar düştüğü öne sürüldü. Fenomen Nihal Candan için sürpriz bir karar çıktı.

nihal-candan-tahliye-edildi-gmd1.webp

Cezaevinde 'anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düştüğü belirtilen Nihal Candan’ın cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönünde doktor raporu verildi. Bu raporun ardından Nihal Candan'ın cezaevinden tahliyesine karar verildi.

SON HALİ ORTAYA ÇIKTI

Dikkat çeken bu kararın ardından Nihal Candan sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar 37 kiloya kadar düştüğü ifade edilen Nihal Candan’ın son hali merak etmeye başladı.

evlendigi-iddia-edilen-nihal-candan-basortusu-takti-kafani-kapatmadan-once-onlyfansi-kapat-1692180816.webp

Bir sosyal medya hesabının yaptığı paylaşımda ise Nihal Candan’ın son hali olduğu iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı. Fenomen Nihal Candan’ın olduğu iddia edilen fotoğrafın gerçek olup olmadığına dair henüz net bir açıklama geldi.

Nihal Candan’ın olduğu iddia edilen fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kimi kullanıcı ise 37 kiloya düşen bir insanın bu şekilde görünemeyeceğini söyledi.

gmfbnpsw0aec5ka.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.