Bu içeceği tüketmek kellik yapıyor! Duyan bir daha ağzına bile sürmeyecek

Bu içeceği tüketmek kellik yapıyor! Duyan bir daha ağzına bile sürmeyecek
Kelleşme riskini yüzde 42’ye kadar artıran içecek, özellikle erkeklerin korkulu rüyası oluyor.

Saç dökülmesi sorunu, kadın erkek demeden herkesin büyük bir problemi oluyor. Günümüzde sağlık turizminin ülkemizde gelişmesiyle birlikte saçları dökülen kişilere saç ekimi işlemi yapılabiliyor, ancak bu süreç hem fazla maliyetli hem de oldukça sıkıntılı süreçlerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

İşte bu yüzden kişilerin yediğine içtiğine dikkat etmesi gerekiyor. Saçların üzerinden kullanılan bakım ürünleri çoğu zaman bir işe yaramıyor. Saçların daha sağlıklı uzayabilmesi için içten yani vücut sisteminden gelen sağlık önemli oluyor. Kişinin sağlıksız yiyecek ve içecek tüketmesi saç dökülmesini hızlandırabiliyor.

Hele bir içecek var ki, tüketenler yüzde 42 oranında kelleşiyor. O içeceği öğrenenler bir daha ağzına sürmek istemiyor ve hayatından tamamen çıkarıyor.

SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUNUZ VARSA DİKKAT!

Uzun bir süreç boyunca sağlıksızlaşan ve dökülmeye başlayan, seyrelen saçları olanlardansanız, mutlaka içmemeniz gereken o içecekleri bilmelisiniz. Çünkü içmeye devam ederseniz saç dökülmesi oranı büyük ölçüde artacak.

Uzmanlara göre o içeceği tüketmek saç dökülmesini kötüleştiriyor, kelleşme riskini artırıyor.

Tehlikeli bir kelleşme tipi olan erkek tipi dökülmeler, bilim insanlarının yaptığı araştırmalar sonucunda iki tür içecekle bağlantılı bulundu.

HAYATINIZDAN ÇIKARIN

Kellik şikayetiniz ya da ihtimaliniz varsa, bilim insanlarının da bağlantı bulduğu ve yüzde 30-40’tan fazla risk oluşturarak kelliğe neden olan o içeceği tüketmemelisiniz.

Bu içecek, hakkında çok tartışmalar bulunan enerji içeceği olarak ifade ediliyor. Ayrıca enerji içeceği dışında gazlı ve şekerli içecekler de aynı etkiye neden olabiliyor. Bu yüzden bu tür içecekleri hayatınızdan çıkarmanızda fayda var.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.