Yusuf Güney'den bomba Astral açıklaması 'Kandırıyorlar hepimizi ! Her şeyi saklıyorlar'

Yusuf Güney'den bomba Astral açıklaması 'Kandırıyorlar hepimizi ! Her şeyi saklıyorlar'
Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Özellikle astral seyahat iddialarıyla dikkat çeken Güney, son açıklamalarıyla da herkesi şaşırtmayı başardı.

Geçtiğimiz pandemi döneminde yaptığı açıklamalarda, Astral seyahat deneyimlerine tanıklık ettiğini ve bu seyahatler sırasında çeşitli kararlar alındığını iddia eden Güney, son olarak bir televizyon programına katılarak ilginç iddialarda bulundu.

Programda, "Buzulların arkasında bir hayat var. İnsan olmayan varlıklar yaşıyor orada. Bize gerçekleri saklıyorlar, bizi kandırıyorlar. Bunları astral boyutta görebiliyorum. Eğer detaylıca anlatsam, beni öldürürler." şeklinde konuşan Yusuf Güney, açıklamalarıyla bir kez daha gündeme oturdu.

65e053bbb4c6c361-001.jpg

Ancak, Güney'in bu sözleri birçok kişi tarafından alay konusu yapıldı ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Şarkıcının iddiaları ve paylaşımları şaşırtmaya devam ediyor.

ASTRAL SEYAHAT NEDİR ?

Astral seyahat ruhun canlı iken bedeninden ayrılarak başka bir yere gitmesidir. Astral seyahat, insanların yanlış rüya tanımından kaynaklanan ve mistik ögelere duyduğu zaaftan doğmuştur. Aslında Lucid Dreaming (Yarı-Uyanık Rüya) deneyiminin yanlış yorumlanmış halidir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.