Ali İhsan Varol’a büyük şok 'Biz yandık siz yanmayın'

Ali İhsan Varol’a büyük şok 'Biz yandık siz yanmayın'
Kelime Oyunu yarışmasının eski sunucusu Ali İhsan Varol, ünlü bir markayı taklit eden internet sitesi tarafından dolandırıldığını açıklayarak takipçilerini uyardı.

TV2 kanalının kült yarışması Kelime Oyunu ile tanınan sunucu Ali İhsan Varol, sosyal medya hesabından dolandırıcılığa uğradığını anlattı. Varol, yaptığı paylaşıma uyarı da ekledi, “Site hala aktif. Biz yandık siz yanmayın…” sözleriyle takipçilerine seslendi.

ali-ihsan.jpg

ALIŞVERİŞİ DOLANDIRICILIK GETİRDİ

Artık iyice profesyonelleşen dolandırıcıların ağına düşen isim bu kez ünlü sunucu Ali İhsan Varol oldu. Kelime Oyunu adlı yarışma programının yeni sezonunda yer almayan ve YouTube programı sunmaya başlayan ünlü sunucu Varol, takipçileriyle dolandırıldığını paylaşarak pişmanlığını dile getirdi.

Ünlü sunucu, alışveriş yaptığı bir internet sitesinin dolandırıcı olduğunu öğrendiğini, sitede belirtilen depo adresinin kullanılmadığını ve sitenin hala aktif olduğunu söyleyerek takipçilerini uyardı. Ünlü marka Arçelik’i taklit ettiği anlaşılan dolandırıcı sitenin hala yayında olması tehlikenin boyutlarını gözler önüne serdi.

i.webp

“ORADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ”

Profesyonelce çalışıp satış sitesi gibi bir internet sitesi kuran dolandırıcıların ağına düşen sunucu Ali İhsan Varol, takipçilerini uyararak o siteden alışveriş yapmamalarını söyledi. Sunucu, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Dolandırıldık… arcelikavm.com dan alışveriş yapmayınız… Depo ve ofis adreslerinde yeller esiyor… E-ofis dedikleri Aquapark AVM’ nin kendilerinden haberi bile yok. Her tarafa şikayet ettik ama site hala aktif. Biz yandık siz yanmayın…”

aliihsanvarol.jpg

Varol’un yaptığı dolandırıcılık itirafına ve uyarılara çok sayıda takipçisinden yorum yağdı. Bazı takipçileri Varol’un sahte siteye nasıl kandığını anlamadıklarını söylerken bazıları “geçmiş olsun” dileklerini paylaştı. Dolandırıcıların iyice profesyonelleşmesi ise korkuttu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.