Vergi ödemeleri artık bu şekilde olacak ‘Bugün itibariyle başladı’

Vergi ödemeleri artık bu şekilde olacak ‘Bugün itibariyle başladı’
Vergi ödemelerinde kolaylık sağlanması için artık bu şekilde olacak. Bugün itibariyle uygulanmaya başladı.

Bugün başlayan emlak vergisi ödemede vatandaşlara kolaylık sağlamak için yeni yöntemler geliştirildi. Bugün itibariyle başlayan uygulamada vatandaşların ödeme yapması daha da kolaylaştırıldı.

Bu kapsamda veznelerin yanı sıra mobil vezne, internet üzerinden ödeme, PTT ve belirli bankalar aracılığıyla ödeme yapılabilecek.

vergiie-1.webp

Bursa Nilüfer Belediyesi, vatandaşların emlak vergilerini ödemelerini kolaylaştırmak için yeni adım attı. 1-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan birinci taksit ödemeleri için vatandaşlar, sadece veznelerde değil, şehir merkezine uzak mahallelerde ikamet eden vatandaşlar için mobil veznelerde ödeme yapabilecek. Vergi ödemesini yapmak isteyen vatandaşlar bu mobil veznelerde nakit veya kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilecek.

5f79c9c75542851fd44cadd9.webp

MOBİL VEZNE HİZMETİ SUNULACAK

Vatandaşlar, vezne dışında vergi borçlarını Nilüfer Belediyesi'nin internet adresleri üzerinden vergi borcu sorgulama ve kredi kartıyla ödeme seçeneklerini kullanarak ödemelerini gerçekleştirebilecek.

Ayrıca Nilüfer Belediyesi, vatandaşların ödemelerini kolay bir şekilde yapabilmesi için mobil vezne hizmeti veriyor. 1-31 Mayıs tarihlerinde 3 adet mobil vezne her gün farklı mahallelere giderek vatandaşların emlak ödemelerini yapmaları için hizmet verecek.

gmacvyww4aaypkn.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.