Survivor eleme gecesinde Aleyna ve Berna arasında tansiyon yükseldi "Seni buraya gömerim"

Survivor eleme gecesinde Aleyna ve Berna arasında tansiyon yükseldi "Seni buraya gömerim"
Survivor All Star 2024 yarışmasının bu haftaki eleme gecesi, rekabetin ve heyecanın zirveye ulaştığı anlarla tekrar izleyicilerin ilgi odağı oldu. Ancak gündeme bomba gibi düşen bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Survivor All Star 2024 yarışmasının bu haftaki eleme gecesi ile yeniden izleyicilerin ilgi odağında. Eleme düellosuna katılan yarışmacılar Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Damla Can ve Merve Aydın arasındaki mücadele gerilimi tavan yaptı. Ancak gecenin en çok konuşulan olayı Aleyna ile Berna arasında yaşanan gergin anlardı.

yjthf.jpg

Takım arkadaşlarının araya girmesiyle daha da alevlenen durumda Aleyna'nın yere düşmesiyle tansiyon iyice arttı. İlk turun sonunda Berna'nın finale en az istediği kişiyle çıktığını belirterek Aleyna'ya duyduğu rahatsızlığı ifade etmesi, Aleyna'nın sert bir karşılık vermesine sebep oldu. Aleyna'nın Berna'ya yönelik, "SAğzına dikkat edeceksin, seni buraya gömerim" şeklindeki tehditkar ifadeleri, iki yarışmacı arasındaki gerilimi iyice artırdı. Diğer yarışmacılar ve sunucu Yunus Emre'nin müdahalesiyle tansiyon bir nebze olsun düşürüldü.

gtgr.jpg

Yarışmaya veda eden Berna ise duygusal bir veda konuşması yaptı. 2018 yılında geçirdiği kazanın ardından yarışmaya tekrar katılma şansının olup olmayacağını düşündüğünü belirten Berna, sakatlıkla mücadele eden herkese umutlarını yitirmemeleri gerektiğini söyledi. "Her şey mümkün" diyerek motivasyonunu ifade eden Berna, yarışmadaki hedefinin birleşme partisine kadar gelmek olduğunu ve bunu başardığını dile getirdi. Kırmızı ve Mavi takımlardaki arkadaşlarına minnettarlığını belirtti ve özellikle Seda ve Damla ile kurduğu dostluğu vurgulayarak bu bağın kendisi için çok değerli olduğunu sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.