Selçuk Geçer’in programına katılan Bitcoin kahini kehanetini açıkladı

Selçuk Geçer’in programına katılan Bitcoin kahini kehanetini açıkladı
Selçuk Geçer’in YouTube yayınında konuk olan bitcoin kahini Gökalp İçer, bitcoin kehaneti damga vuracak.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in YouTube yayınında konuk olan bitcoin kahini Gökalp İçer, flaş tahminde bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Onlardan biri ise son zamanlarda yükselişi ile dikkatleri üzerine çeken bitcoin oldu. Fakat bitcoinde yaşanan iniş ve çıkışlar ise çoğu yatırımcının para kaybetmesine sebep oldu.

FED FAİZ ETKİSİ

1 yıl önce 29 bin dolar seviyelerinde olan bitcoin 74 bin seviyelerine kadar gelerek yüzde 100’lük bir artış gerçekleştirdi. Son dönemde Amerika Merkez Bankası(FED)’nın faiz indirimine gitmemesi ise bitcoin tarafında kayıplara neden oldu. 73 bin dolar seviyesine kadar gelen bitcoin, 56 bin dolar seviyesine kadar indi.

bitcoin.jpg

HALVİNG ARTIŞ YARATACAK MI?

Bitcoin’in ödül yarılanması olarak adlandırılan Halving dönemine girmesi ise yükselişin habercisi olarak tanımlandırılıyor. Çünkü ödül yarılanması ile bitcoin yaratılma hızının yüzde 50 oranında düşmesi ise bekleniyor. Yasaya giren yeni bitcoin arzının azalması ise fiyatı yükseltecek.

İÇER: “GEÇMESİNİ BEKLEMİYORUM”

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in YouTube yayınında konuk olan bitcoin kahini Gökalp İçer, bitcoin tarafında yaşanacak kehaneti açıkladı. İçer, yatırımcılara ise kritik uyarıda bulundu. İçer, “Bitcoin için aşağı tarafta 50 bin dolar sınırı var. Tepede ise tekrar bir 67 bin dolar var. Ancak şu anda bitcoin 73 bin dolar zirvesini geçmesini beklemiyorum” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.