Kızıl Goncalar’da beklenmedik gelişme 'İzleyici bu kadarını tahmin etmiyordu

Kızıl Goncalar’da beklenmedik gelişme 'İzleyici bu kadarını tahmin etmiyordu
NOW TV’nin nefes kesen dizisi Kızıl Goncalar’ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında görülen detay seyirciyi şoke etti.

Yayın hayatına başladığı günden beri tartışmaların odağında olan ve bir kesimin tepkilerini üzerine çeken Kızıl Goncalar dizisinde 18 yaşından küçük olan bir kızın okuluna devam etmek yerine evlendirilmesi çerçevesinde gelişen olaylar işleniyor.

Kızıl Goncalar 14. bölüm birinci fragmanı yayınlandı. Yeni fragman izleyicilerin dikkatini hemen çekti. Yeni bölümün gelmesini iple çeken Kızıl Goncalar takipçilerinin bayramdan sonrasını beklemeleri gerekecek. Peki, yeni bölüm fragmanında neler yaşandı?

kizil545.webp

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI ŞAŞIRTTI

Kızıl Goncalar dizisinde yaşanan gelişmeler, yeni bölümle ilgili tahminleri de ortaya çıkarmaya başladı. Ancak izleyici, yaşananları şaşkınlıkla izledi.

Yeni bölümde Zeynep ve Cüneyd arasında yaşananlar “bu kadar da olmaz” dedirtti.

LEVENT’İN DUYGULARI AÇIĞA ÇIKMAYA BAŞLADI

Doktor Levent, Zeynep’in evlendirilmesine itirazı ve önleme çalışmalarının boşa gitmesi üzerine vazgeçmeyip aileye yardım etmeye devam ediyor. Ancak geçen bölümde, Zeynep’in annesi Meryem’in de Levent ve ailesine büyük yardımı olduğu görülüyor.

kizil-gonca3.jpg

Levent’in babası Suavi, ötenazi kararını tekrar gözden geçirerek Meryem ve Zeynep’i kurtarmak için bir girişim yapıyor. Geçtiğimiz bölümde dergahın kapısına giden Suavi, Meryem’in kendisine bakıcı yapılmasını istiyor. Bunun üzerine ölümden de vazgeçmiş oluyor.

Yeni bölüm fragmanında, Suavi’nin kızı Hande, ağabeyine “Meryem’in hakkını ödeyemeyiz, babamı ölümden vazgeçirdi” şeklinde sözler söyleyince, ağabeyi Levent’in dudaklarının kenarı kıvrılıyor. Bu gülümseme, seyirciler tarafından duygularının dışavurumu olarak yorumlandı.

CÜNEYT ZEYNEP’İN ELİNİ TUTUYOR

Öte yandan yeni bölüm fragmanında Cüneyt, ilk defa Zeynep’in elinden tutuyor. Yaşadığı travmalar sonucunda hiç kimsenin eline dokunamayan ve kimsenin kendisine dokunmasına izin vermeyen Cüneyt, uykusundan uyanıp Zeynep’in eline yapışıyor ve “Beni yalnız bırakma” diyor. Bu gelişme, seyirci tarafından ciddi bir gelişme olarak görülüyor.

kizil45445.webp

İlerleyen bölümlerde neler yaşanacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Kızıl Goncalar dizisi ne zaman yayınlanacak diye soranların sayısı artmaya başladı. Bayrama sayılı günler kala, dizinin 14. bölümü ile ilgili net bilgiler hakkında araştırma yapan kişiler, fragmanı da gördükten sonra sabırsızlanıyor.

KIZIL GONCALAR 14. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

NOW TV’nin başarılı yapımlarından Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü Ramazan Bayramı sonrasına kaldı. Dizinin 14. bölümünün 15 Nisan Pazartesi saat 20.00’da ekranlara gelmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.