Eda Ece’nin bebeği dünyaya geldi 'Kızına verdiği isimle şaşkına çevirdi'

Eda Ece’nin bebeği dünyaya geldi 'Kızına verdiği isimle şaşkına çevirdi'
Ünlü Oyuncu Eda Ece ve geçtiğimiz yaz dünyaevine girdiği basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer bebeklerine kavuştu. Kızlarına verdikleri isim olay oldu.

Yasak Elma dizisindeki ‘Yıldız’ karakterini canlandıran ve hafızalarda yer edinen Eda Ece, bebeğinin aniden gelmesiyle dün sabaha karşı anne oldu. Sağlıklı bir şekilde doğum sürecini atlatan oyuncu, ilk paylaşımlarını geçtiğimiz saatlerde yaptı.

edaece2.webp

Geride bıraktığımız 2023 yılının Haziran ayında görkemli bir düğünle Buğrahan Tuncer ile dünyaevine giren oyuncu Eda Ece’nin birkaç ay sonra sonra hamile olduğu öğrenilmiş, heyecanlı bekleyiş başlamıştı. Çiftin kızları sonunda geldi. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in kızlarına verdikleri isim sosyal medyada şimdiden çok konuşulanlar arasına yerleşti.

edaece5.webp

Eda Ece, geride bıraktığımız günlerde yeğenini kucağına almış, "Annelik sana çok yakışıyor" yorumlarını aldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından kızının adını paylaşarak doğum yaptığını duyurdu. Bebeğinin erken doğduğunu söyleyen Eda Ece, kendisini merak eden ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi.

Oyuncu, gönderisine şu notu düştü:

“Sabırsız canım kızım aniden doğdu çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi çok mutlu etti. Arayan soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederiz.” Eda Ece’nin paylaşımında nazar boncuğu ve kalp emojileri de olduğu görüldü.

YENİ NESİL İSİMLERİ TİYE ALMIŞTI

Eda Ece’nin yaptığı paylaşımda kızının adı da dikkat çekti. Ünlü çift, kızlarına Mina İpek adını verdi. Birçok sosyal medya kullanıcısının beğendiği isim, akıllara Eda Ece’nin hamileyken verdiği röportajı getirdi. Geleneksel isimlerden koymak istediğini düşündüren ünlü oyuncu kızına isim bulmak için yeğeninin sınıf listesini istediğini söylemiş, listede gördüğü yeni isimlerin çok değişik olduğuna değinmiş ve “Lili, Lala, Lolo gibi isimler var. Annemin Adı Ayşe, en kötü Ayşe koyarım” ifadelerini kullanmıştı.

edaece4.webp

İLK TEBRİK GALATASARAYDAN GELDİ

Seçimden sonra “Hamilelikte son ayım” şeklinde paylaşım yapan Eda Ece, ani şekilde bebeğinin gelmesiyle kızını sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’i ilk kutlayan Galatasaray Basketbol Instagram hesabı oldu.

Hesapta yapılan açıklamada “Değerli oyuncumuz Buğrahan Tuncer ve sevgili eşi Eda Ece Tuncer'in bugün dünyaya gelen kızları Mina İpek’e sağlık, mutluluk dolu uzun bir ömür diler, Tuncer Ailesi’ni gönülden tebrik ederiz” denildi.

edaece3.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.