Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında flaş açıklama 'Başhekim duyurdu'

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında flaş açıklama 'Başhekim duyurdu'
Bir süredir hastanede tedavi gören oyuncunun sağlık durumuna yönelik yeni bir gelişme yaşandı.

Sağlık durumuyla ilgili yaşadığı problem sebebiyle hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan yeşil temmuzun sevilen oyuncusu Kadir İnanır, durumunun iyiye gittiği gerekçesiyle yoğun bakımdan çıkarıldı.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKARILDI
Beykoz’daki evinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sanatçının durumunun iyiye gitmesi üzerine yoğun bakımdan çıkarılması hayranlarını sevindirdi. İnanır, yoğun bakımdan çıkarılmasının ardından Nöroloji servisine alındı.

BAŞHEKİM AÇIKLADI
Sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nejdet Sağlam; “Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek. Nöroloji servisimizde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda yakınlarıyla rahat görüşebilecek. Mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek. Rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi. Bazen aylar sürebiliyor. Daha önce geçirilmiş hastalıkların da burada etkisi var" ifadelerini kullandığı bir açıklama ile aktardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.