Aydilge’den sevenlerini üzen haber ‘Acil ameliyata alındı’

Aydilge’den sevenlerini üzen haber ‘Acil ameliyata alındı’
Şarkıcı Aydilge, hastane odasından bir açıklama yaparak hayranlarını üzdü. Ünlü isim, sevenlerinden dua istemeyi ihmal etmedi.

Enerjisiyle birçok kişinin dikkatini çeken ve güçlü sesiyle büyük hayran kitlesi bulunan Aydilge, sevenlerini üzen bir haberi hastane odasında yatarken verdi.

Bundan 6 yıl önce keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile dünyaevine giren 44 yaşındaki şarkıcı Aydilge’nin hastane yatağındaki paylaşımı dikkatleri topladı. Ünlü şarkıcıdan “Acil ameliyata alınacağım” açıklaması geldi.

aydilge1.jpg

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Şarkıcı Aydilge, X hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine topladı. Şarkıcı, sahnede yaptığı hareketler nedeniyle kalçasında labrum yırtığı meydana geldiğini söyleyerek acil ameliyata alınacağını yattığı yerden söyledi.

aydilge2.jpg

Çektiği videoda açıklama yapan şarkıcı, “Birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek.” diyerek hayranlarından dua ve iyi enerjiler beklediğini söyledi.

Ünlü şarkıcı şunları söyledi: “Kalçamda Labrum yırtığı var. Sahnede biraz fazla zıplamışım galiba. Yırtık oldukça geniş ve parçacıklı durumda. O yüzden onun temizlenmesi ve dikilmesi gerekiyor. Sonrasında yeniden sizlerle beraber şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı ve iyi enerjilerinizi yollamayı lütfen unutmayın.”

aydilgeee.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.