Hayvanseverlik adı altında rant gücüyle mafyalaşmış Pati Koruyucuları Derneği Paw Guards

Hatay’da deprem mağdurlarına saldıran ve Türkiye’nin tanıdığı STK kılıklı anonim şirketin perdesi olan Pati Koruyucuları Derneği (Paw Guards), mafyavari bir dernek olduğunu ortaya koyan tehdit videolarını durmadan yayınlıyor.

Mama satışından elde ettiği gelirden, sosyal medyadaki ünlü destekçilerinden ve hayvanseverlerin samimiyetinden yararlanan Paw Guards’ın yöneticilerinden Burak Arslan, kendisini eleştiren 15 yaşındaki bir çocuğun nerede oturduğunu ve izlediklerini belirtiyor.

Burak Arslan, kendisini eleştiren herkese ev adresini ve ailesini bulacağını söyleyerek korkutmaya çalışıyor.

Bu da yetmiyor.

15 yaşındaki çocuğa “Sokakta gezerken başına bir şey gelmesin” diyerek tehdit savuruyor.

Arslan, birkaç gün önce sosyal medyada paylaştığı bir videoda “Sokak çeteleri oluşturacaklarını ve katliam yapacaklarını” açıkça ifade ediyor.

Dolandırıcılık ve adam yaralamadan sabıkası olan ama korona salgını sebebiyle serbest kalan Paw Guards’ın kurucusu Erkin Erdoğdu da kendilerine yönelik eleştirilere “Paw Guards’a karşı dava açan herkes o**** çocuğudur” ve daha bir sürü küfürlü sözlerle cevap veriyor.

İktidarın karşısına tek bir tweet bile atanları “halkı kin ve tahrikten” dolayı tutuklayan adalet sistemimiz bu katliam çağrılarını neden görmezden geliyor?

Paw Guards’ın perdesi olan anonim şirketin sahibi olduğu iddia edilen isim, B. G.

G. ve Erdoğdu’nun Mahir Ünal’ın AKP’nin grup başkanvekili olduğu dönemde Ünal’ı makamında ziyaret ettikleri bile söyleniyor.

Mesela; derneğin kurucusu Erdoğdu, derneğin aylık masrafının 2 milyon TL olduğunu iddia ediyor.

Burada sormamız gereken sorular şunlar:

Adalet sistemi ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı mali suçlarla ilgilenen MASAK1 ne zaman devreye girecek?

Bu masrafların faturası, mali kaydı var mı?

Depremde kurtarılan kedileri barınakta bulunan köpeklere yediren ve hayvanları koruduklarını öne süren Paw Guards, bu rezaleti ortaya çıkaran Cumhuriyet Gazetesi yazarı Zülal Kalkandelen’e de cevap olarak tehditler yağdırdı.

Dernek, depremde kurtarılan kedileri barınakta bulunan köpeklere yedirmekte bir sorun görmüyor.

Kedi sahiplerine de hayvanlarınız hastalandı ve öldü diyerek yalan atıyor.

Derneğin hayvanlara mama yerine ekmek verdiği iddiaları da olduğundan dolayı derneğin barınağında bulunan hayvanların durumu da araştırılmalı.

Bu kişiler, sahip oldukları mama şirketlerine perde olsun diye kurdukları Paw Guards ile sokakta ne kadar köpek varsa o kadar çok gelir elde edecekleri için köpekleri kendi çıkarları için kullanıyor.

Medyada sokak köpeklerinin toplanmasını isteyenlerin “telefonlarına erişeceklerini” ve bunun da bedelini ödeyeceklerini her seferinde dile getiriyorlar.

Bunca tehditlere, küfürlere, toplumu kışkırtan sözlere, katliam çağrılarına, karışık bağlantı ağlarına ve rant kapısı yaratan bu kişilere iktidar neden göz yummuyor?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları