Hande Erçel ile Hakan Sabancı dostu düşmanı çatlattı! Evliliğin ilk sinyalleri olarak yorumlandı

Hande Erçel ile Hakan Sabancı dostu düşmanı çatlattı! Evliliğin ilk sinyalleri olarak yorumlandı
İki yıldır çok konuşulan ilişkileriyle gündemden düşmeyen Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, yeni bir adımla birlikte aile davetine katıldılar.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, oyunculuğu ve özel hayatıyla sürekli gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Hakan Sabancı ise olaylı ilişkileriyle gündemden düşmezken, son olarak Hande Erçel ile olan birlikteliğiyle konuşulmayı sürdürdü. Ünlü çiftin hakkında çok sayıda magazin haberinin çıkması yanı sıra, ikilinin çıktıkları tatiller bile günlerce konuşuldu. Son olarak Hande Erçel’in bir ‘Sabancı gelini’ olup olmayacağı beklentileri arttı.

AİLE KUTLAMASINDA YER ALDILAR

Her adımı olay olan ünlü çift, Hande Erçel’in ablasının evlilik yıldönümü kutlamasında boy gösterdi. Gamze Erçel ve Caner Yıldırım’ın evlilik yıldönümü kutlamalarını bir partiye dönüştürmesi ve sevdiklerini davet etmesi üzerine ünlü oyuncu Hande Erçel de sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte partide yer aldı. Çiftin mutluluk dolu anları dikkatlerden kaçmazken, ünlü çiftin evlilik yolunda sağlam adımlarla ilerledikleri yorumları peş peşe geldi. İkilinin ne zaman evlenecekleri ise merak konusu oldu.

instagram-gamze-ercel-stories-3354286511111874529.jpg

SABANCI GELİNİ Mİ OLACAK?

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın ilişkileri gündeme geldiğinden beri kısa sürede sonlanacak gibi düşünülüyordu. Bu konuda çok sayıda kişinin fikir ve görüş belirtmesi üzerine ikili, ilişkilerini doludizgin yaşamayı sürdürüyor. Hande Erçel’in son olarak sosyal medya hesaplarından ‘oyuncu’ unvanını kaldırması, dikkat çekici bir hamle olarak görülmüş, Sabancı ailesine gireceği konuşulmaya başlanmıştı.

hande2.jpg

KATILDIKLARI BASKETBOL MAÇINDA ÇOK KONUŞULMUŞLARDI

Geçtiğimiz gün bir basketbol maçını seyretmeye gitmeleri anlar gündeme gelen Hande Erçel ve Hakan Sabancı, sosyal medyada çok konuşuldu.

Sosyal medya kullanıcılarının bazıları Hakan Sabancı’yı soğuk bulduklarını, Hande Erçel’in ise bilerek poz verdiğini ima ettikleri paylaşımlarda bulunmuşlardı.

handeee.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.