Dev banka emeklinin elini bollaştırdı! Promosyonu duyan şubeye koşuyor

Dev banka emeklinin elini bollaştırdı! Promosyonu duyan şubeye koşuyor
Yapı Kredi, emeklileri sevindiren promosyon ödemelerini duyurdu. Mayıs ayında yapılan ödemeler, emeklilerin yüzünü güldüren miktarlarda gerçekleşti. İşte Yapı Kredi'nin mayıs ayına özel güncel promosyon ödeme detayları...

Yapı Kredi Bankası, emekli promosyon ödemeleri konusunda önemli bir adım atarak, bankalar arası rekabette öne çıktı. Emekliler arasında yapılan anketlerde, Yapı Kredi'nin promosyon teklifleri en çok tercih edilenler arasında yer aldı. Banka, Mayıs ayı itibarıyla güncellenen promosyon ödemelerini duyurdu ve çalışanlarına yönelik bir promosyon sürprizi de gerçekleştirdi.

MAYIS AYI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMESİ GELDİ

Yapı Kredi, emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde cömert bir adım attı. Banka, mayıs ayına özel olarak emekli müşterilerine sunulan promosyon ödemelerinde artışa gittiğini açıkladı. Emeklilerin merakla beklediği bu güncelleme ile promosyon ödemeleri, 18.000 TL'ye kadar yükseldi. Yapı Kredi'nin bu jesti, emekli müşteriler arasında büyük bir memnuniyet yarattı ve birçok emekli müşteri, promosyon ödemelerini almak için bankanın kapısını çaldı.

EMEKLİLERE REKOR PROMOSYON

Yapı Kredi üzerinden emekli maaşı alan müşterilere yeni haber geldi. Mayıs ayı güncel promosyon ödemeleri 18 bin liraya kadar yükseldi. Yapı Kredi bu rakam sayesinde en yüksek promosyon veren banka olarak ilan edilirken, emekli maaşına göre kademeli olarak 6.250 TL'den başlayan ödeme 15 bin TL'ye kadar yükseliyor. Promosyon kampanyalarıyla beraber ödeme 18 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

jy6.jpg

ÇALIŞANLARA DEV PROMOSYON

Yapı Kredi Bankası, emekli müşterilerine sunulan promosyon ödemelerine benzer bir uygulamayı çalışanlar için de hayata geçirdiğini açıkladı. Banka, mayıs ayına özel olarak güncellenen çalışan promosyon paketini duyurdu ve milyonlarca çalışanın merakla beklediği promosyon tekliflerinde yeni bir döneme girdiğini bildirdi. 15 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak anlaşma kapsamında, banka ile sözleşme imzalayan çalışanlara, maaş promosyonu adı altında toplamda 35 bin 520 Türk Lirası tutarında bir ödeme yapılacağını ilan etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.