CHP’deki değişim genel başkanların seçmeni umursamama ilkesini de değiştirmedi

CHP’nin son 13 yıldır yaptığı gibi Cumhuriyet düşmanlarına sahip çıkma ilkesini değiştirmeyen Özgür Özel, Cumhuriyet düşmanı Pervin Chakar’ın konserine gitmesini eleştiren CHP’lilere cevap olarak “Pervin Chakar benim de onurum, gururumdur” dedi.

Siyaseti tıkayan ve muhalif kesimi, şartlar ne olursa olsun kendisine mecbur bırakan CHP, yine Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olduğu dönemdeki gibi ‘genel başkanların seçmeni umursamama’ ilkesini de değiştirmedi.

Kılıçdaroğlu, seçim öncesinde CHP’nin milletvekili aday adayları listelerine tepki gösteren CHP’lilere karşı kulak tıkamıştı.

Özel de “Hiç pişman değilim” diyerek kendisini eleştiren partililere “Biz istediğimiz gibi bir CHP yarattık. Siz de ne olursa olsun bize oy vermek zorundasınız” demiş oldu.

AKP’li seçmene her fırsatta kızan CHP seçmeni, şu anda onlarla aynı durumda olduğunun farkında mı?

Her seçimde otomatik pilot düşüncelerle hiç sorgulamadan CHP’ye oy veren seçmenler; CHP’nin Atatürk ilkelerinden uzaklaşmış, kurucu parti özelliğini kaybetmiş, tarikatlaşmış, feodal düzene destek vermekte sakınca görmeyen bir parti haline gelmesine su taşımış oldular.

Son 13 yılda CHP, CHP’lilerin herhangi bir isteğini yerine getirdi mi?

Yerel seçim öncesinde bir kez daha düşünceleri önemsenmeyen CHP’li seçmen için düşünme zamanı…

Genel seçimden ders almayan CHP’ye ders mi verecekler yoksa bir kez daha kızdıkları AKP’li seçmen gibi davranmaya devam mı edecekler?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları