Bir kişiyi bıçaklayan şahıs 17 gün sonra teslim oldu

Bir kişiyi bıçaklayan şahıs 17 gün sonra teslim oldu
Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen bıçaklı çatışmada yaralama olayının faili, olaydan 17 gün sonra polis ekiplerine teslim oldu. Şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmasına karar verildi.

Nazilli'de meydana gelen bir olayda, S.K. isimli şahıs, 16 Nisan tarihinde Yeni Mahalle'de S.E. isimli bireyi bıçaklayarak yaraladı ve suç mahallinden kaçtı. Olay, 152/1 Sokak'ta, iki grup arasında yaşanan bir tartışma sonucu gerçekleşti. Saldırıdan 17 gün sonra, S.K., kendiliğinden İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Emniyet birimlerindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından S.K., adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın geçtiği gün, H.D., İ.D. ve mağdur S.E. ile A.R. ve şüpheli S.K. arasında, iddiaya göre bir kız meselesi yüzünden anlaşmazlık yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle S.K., S.E.'yi göğsünden bıçakla yaralandı ve hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan S.E., acil tıbbi müdahale için Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, durumu polis ekiplerine bildirildi. Polis, şüpheli S.K.'nin yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.