Beykoz'da kontrolden çıkan hafif ticari araç otomobile çarptı: 2 yaralı

Beykoz'da kontrolden çıkan hafif ticari araç otomobile çarptı: 2 yaralı
Beykoz'da hafif ticari araç sürücüsü, alkollü halde seyir halindeyken kontrolden çıktı. Şeridinde ilerleyen başka bir otomobile çarptı. Kaza sonucu 2 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Gece yarısı TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazası, sürücüler ve yolcular için endişe verici anlara neden oldu. Ankara yönünde ilerleyen bir hafif ticari aracın, aşırı alkollü olduğu iddia edilen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir başka otomobile çarpmasıyla gerçekleşen kaza, saatler 02.15'i gösterdiğinde Kavacık bölgesinde yaşandı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki refüje savruldu.

İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden acil servis ekipleri, itfaiye ve polis güçleri, kazazedelerin yardımına koştu. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, sağlık görevlilerine teslim edildi. Acil tıbbi müdahalelerle yaralıların durumları stabil hale getirilmeye çalışılırken, ağır yaralı oldukları tespit edildi ve derhal en yakın hastaneye sevk edildiler. Olay yerinde yapılan incelemelerde, kaza yapan aracın sürücüsü Ömer Koç'un 2.84 promil alkollü olduğu belirlendi ve gözaltına alındı. Şüpheli sürücü, ifadesinin alınması için polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.