Ümit Karan'a kumpas kurdular! Canlı yayın bir anda karıştı

Ümit Karan'a kumpas kurdular! Canlı yayın bir anda karıştı
Canlı yayınına katılan Ümit Karan’a kumpas kuruldu.

Galatasaray’ın efsane futbolcularından biri olan Ümit Karan, EKOTÜRK’te yayınlanan ‘Pembe Masa’ adlı programın konuğu oldu. Eski yıldız futbolcuya canlı yayında hayatının şakası yapıldı.

Taklit yeteneği ile nam yapmış, usta oyuncu ve komedyen İsmail Baki Tuncer, Ümit Kara’nın canlı yayınına konuk olduğu programa Fatih Terim’in sesini taklit ederek bağlandı.

x.jpg

Fatih Terim’in sesini taklit ederek konuşan usta oyuncu, Ümit Karan’a zamanında Liverpool’dan teklif geldiğini ama bu durumu ona söylenmediğini aktararak, “Ümit, seni Liverpool da istedi ama ben sana söylemedim. Bunu ilk kez buradan açıklıyorum. Liverpool'un istediğini ben sana söylemedim. Psikolojin bozulur diye..." şeklinde konuşarak şaka yaptı.

Söylenenler karşısında şoke olan Ümit Karan yalnızca “vay be” diye tepki verebilirken, İsmail Baki’nin bir anda stüdyoda belirmesi üzerine Ümit Karan, “ya senin Allah belanı versin. Aklıma gelmediyse şerefsizim. Vallahi aklıma gelmişti” ifadelerini kullandı.

xx.jpg

Canlı yayın sırasında Ümit Karan’a yapılan bu şaka, özellikle sosyal medyada gündem oldu. Bir çok sosyal medya kullanıcısı İsmail Baki’nin taklit yeteneğinin ne kadar iyi olduğunu, arayanın gerçekten de Fatih Terim olduğunu zannettiklerini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.