Hakemin kararını beğenmeyince bakın ne yaptı? Süper Lig şaşırtmaya devam ediyor

Hakemin kararını beğenmeyince bakın ne yaptı? Süper Lig şaşırtmaya devam ediyor
Dün oynanan Süper Lig karşılaşmasında herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası kapsamında, İstanbulspor kendi evinde ağırladığı Fatih Karagümrük’e 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Müsabakanın hemen ardından İstanbulspor’un başarılı teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Maç içinde İstanbulspor’un yıldız futbolcusu Simon Deli'nin yaşadığı ilginç bir durumdan bahseden Osman Zeki Korkmaz, Simon Deli’nin hakemin verdiği penaltı kararı hakkında 'Buna penaltı veriliyorsa, bu maçı oynamamızın manası yok.' İfadelerini kullandığını söyledi.

Zeki Korkmaz oyuncusuna biraz beklemesini söyleyerek, “Alp Arda zaten nasıl olsa bir şekilde penaltıdan golü yiyecekti. İlk penaltıyı kaçırdılar. Fatih Karagümrük, son dakikadaki penaltıyı kaçırsaydı adım gibi eminim ki bir penaltı daha verilecekti.” Şeklinde konuştu.

Küme düşmelerinin daha önceden de tahmin edilebilir olduğundan bahseden Korkmaz, 8-10 hafta önce küme düşeceklerini aslında bildiklerini, bu konunun oynanan futbolla alakalı olmadığını, Galatasaray, Hatayspor ve Fatih Karagümrük maçlarında basit nedenlerden dolayı puan kayıplarından dolayı olduğunu söyledi.

Korkmaz dün maçta yaşanan olay hakkında da, “Karagümrük'ün kalecimiz Alp Arda'ya en çok yaklaştığı nokta, devre sonlarındaki penaltı pozisyonları oldu. Bunun dışında bizim boş kaleye atamadığımız 3 net pozisyon var. Futbolcu arkadaşlarımız 2 gün dinlenecek, ondan sonra yediğimiz ilk golü kendilerinin analiz etmelerini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.