Milli Emlak’tan sudan ucuz tapu fırsatı! Duyan ‘Bu kadarı da olmaz’ diyor

Milli Emlak’tan sudan ucuz tapu fırsatı! Duyan ‘Bu kadarı da olmaz’ diyor
Milli Emlak’ta satışa sunulan bir arsa sudan ucuz fiyat etiketiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Enflasyon artışı ile beraber hayat pahalılığı vatandaşın cebini olumsuz etkiledi. Hatta tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar fiyatları duyunca umutları sönüyor.

Ancak Milli Emlak’ta satışa sunulan arsalar, piyasa koşullarının çok altında olması bir nebze de olsa vatandaşlar için umut kapısı oldu. Milli Emlak’ta yayımlanan bir ilan ise ucuz fiyat etiketi ile satışa sunulması dikkat çekiyor.

MİLLİ EMLAK'TAN DEV FIRSAT

Çorum’da satışa sunulan arsanın fiyatı 10 bin TL olarak açıklandı. Çorum'da satışa çıkarılacak olan düşük fiyatlı arsa fırsatı ile bu zamanlarda vatandaşlar için bir umut kaynağı olacağı ise belirtiliyor. Hem de 2 bin TL ihale ile tapu sahibi olma şansı da elde etme imkanı yakalayabilirsiniz. İlan tutarını göre bazı vatandaşlar ise 'Bu kadarı da olmaz' şeklinde yorumlarda bulunuyor.

thumbs-b-c-bdd355633e72262fa6f9fbe792fb7736.jpg

TARİHİ BELLİ OLDU

8 Mayıs tarihinde satışı yapılacak olan arsa saat 13.30’da Çorum Bayat'ta ihale yolu ile açık artırmada en fazla tutarı veren kişi yeni sahibi olacak.

Milli Emlak tarafından gerçekleşecek ihale ile arsa sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf olacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresinden ilana ilişkin detaylara ulaşılabilir.

Tahmin Edilen İhale Bedeli: ₺10.000,00

Teminat Bedeli: ₺2.000,00

Uygun Yüzölçümü: 129,11 m²

İhale Tarihi: 08/05/2024

İhale Saati: 13:30

İhale Yeri: Çorum / Bayat

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.