Acun Ilıcalı imzayı attı

Acun Ilıcalı imzayı attı
Ünlü iş adamı ve Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı, futbol dünyasına adını altın harflerle yazdırmış olan ünlü futbol kulübünü satın alacağını açıkladı.

Bir süre önce İngiliz ekiplerinden Hull City’yi satın alarak futbol dünyasına adım atan dünyaca ünlü iş adamı Acun Ilıcalı’dan yeni bir hamle daha geldi.

Özellikle son dönemlerde bir futbol kulübünü daha satın alacağı iddiaları ile sık sık gündeme gelen Ilıcalı, bu konuya da netlik getirdi.

Acun Ilıcalı, bu kapsamda görüşmeler gerçekleştirmek için gittiği Slovaneya’dan anlaşma imzalayarak yine adından söze ettirdi.

Bu anlaşmaya göre Acun Ilıcalı, Slovenya ekiplerinden Maribor’u satın alacağını, Sloven basınına açıkladı.

Sloven basınına konuşan Ilıcalı, “Slovenya’da bizim vizyonumuza uygun bir kulüp arayışındaydık ve bu arayışımızı Maribor ile sonlandırmaya karar verdik. Geçtiğimiz hafta şehri ve stadyumu ziyaret etme fırsatım oldu ve her iki konuda da oldukça etkilendim. Ayrıca kulübün yönetim ekibiyle de çok iyi bir iletişim kurduk.” Şeklinde konuştu.

Ilıcalı, diğer Sloven kulüplerine olan saygısını da dile getirerek, “Mura ve Olimpija gibi takımların başarılarına hayranım. Ancak, iki ay süren detaylı bir araştırma ve değerlendirme sürecinin ardından, Maribor’un projemiz için en doğru seçim olduğuna karar verdik,” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.