Zehra Güneş paylaştı: Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt tarzıyla konuşuldu

Zehra Güneş paylaştı: Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt tarzıyla konuşuldu
Voleybol camiası, geçtiğimiz günlerde düzenlenen görkemli ödül töreniyle şeref buldu. Gecede, 'Filenin Sultanları' ödül kazandı. Ebrar Karakurt, Zehra Güneş ve Melissa Vargas'ın şıklıklarıyla dikkat çeken tören kombinleri, sosyal medyanın da en çok konuşulan konulardandı.

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, 70. yıl dönümünde Türkiye'nin spor alanında en prestijli ödüllerini sahiplerine takdim etti. 8 Mayıs'ta Volkswagen Arena'da gerçekleştirilen muhteşem törenle, 2023 yılında Türk sporunun öne çıkan isimleri başarılarının takdirini aldı. Bu anlamlı gece, spor dünyasının en iyilerinin onurlandırıldığı bir platform olarak tarihe geçti.

YILIN TAKIMI SEÇİLDİLER

Prestijli bir organizasyonda, Türkiye'nin önde gelen spor, sanat ve iş dünyası figürlerinin katılımıyla, Kadın Milli Voleybol Takımı 'Yılın Takımı' ödülüne layık görüldü. Ünlü sunucular Damla Uğurtürk ve Cem Yılmaz'ın ev sahipliğindeki törende, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, voleybolun parlayan yıldızı Melissa Vargas'a 'Yılın Sporcusu' ödülünü takdim etti.

fd.jpg

TARZLARI ÇOK BEĞENİLDİ

Türk voleybolunun parlayan yıldızları, Filenin Sultanları, şıklıklarıyla ödül töreninde göz kamaştırdı. Melissa Vargas, Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş, takım elbiseleriyle objektiflere poz verirken, sosyal medyada büyük ilgi topladı. Spor dünyasının başarılı isimlerine hayranlarından takdir ve beğeni dolu mesajlar yağdı.

hng.jpg

ZEHRA GÜNEŞ PAYLAŞTI

Voleybolun parlayan yıldızlarından Zehra Güneş, ödül töreninde çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Takipçi sayısı 3.8 milyonu bulan sporcu, bu özel anları hayranlarıyla paylaşarak büyük beğeni topladı. Güneş'in paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

MELISSA VARGAS KİMDİR?

Melissa Vargas, 16 Ekim 1999'da Küba'nın Cienfuegos şehrinde dünyaya geldi, günümüzde Türkiye kadın millî voleybol takımı ve Fenerbahçe kadın voleybol takımında başarıyla oynayan bir voleybolcudur. Küba asıllı olup, 2021 yılında Türk vatandaşlığına geçti ve adını Melisa olarak değiştirdi. Spor kariyerine 6 yaşında sokaklarda başlayan Vargas, 8 yaşında okul takımına katıldı ve 12 yaşında Cienfuegos takımında antrenmanlara çıkmaya başladı.

gbdf.jpg

Uluslararası arenada, 2014 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Küba adına yarıştı ve 2023'te Türkiye kadın millî takımına katılarak CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda servis hızı rekorunu kırdı. Vargas, aynı zamanda 2022-2023 sezonunda Misli.com Sultanlar Ligi Final etabında en iyi pasör çaprazı ödülünü kazandı ve final etabının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.